Trei gălăţence, finaliste la „Mamaia Copiilor” 2014

Trei gălăţence, finaliste la „Mamaia Copiilor” 2014
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alexandra-Maria Lupoae, Gabriela Munteanu şi Sorina Caramfil sunt cele trei tinere talente din Galaţi care, în această vară, vor urca pe scena marelui festival "Mamaia Copiilor". Datorită lor, Galaţiul va fi prezent în finala fiecăreia dintre secţiunile competiţiei. Ceea ce le leagă pe cele trei artiste de "Mamaia Copiilor" este o reuşită extraordinară. Toate trei au făcut parte din Grupul „Voces” condus de profesoara Monica Măciuceanu care a cucerit trofeul Festivalului „Mamaia copiilor” 2013! Iată că acum vin să confirme individual succesul de grup de anul trecut.

Alexandra-Maria, pe care aţi văzut-o recent la emisiunea „Next Star” de la Antena 1, este finalistă la secţiunea „Show” de la Mamaia Copiilor şi promite să facă, de una singură, spectacol pe cinste cu "Gaşca fără nume”. Până atunci, însă, Alexandra îşi doreşte din toată inima să intre în finala de popularitate a „Next Star” şi, chiar dacă se află între primii zece preferaţi ai publicului, tot mai are nevoie de voturi, pe site-ul Next Star. Alexandra învaţă la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, este eleva profesoarei de canto Adina Lazăr, şi, mai mult, îl va avea ca mentor şi pe celebrul compozitor Viorel Gavrilă la Şcoala de Canto Vivox.

Sorina Caramfil va evolua în finala de la Mamaia Copiilor, la secţiunea „Creaţie”, alături de alte două colege. Cele trei vor interpreta o piesă superbă, „Florile”, compusă de Virgil Popescu. Sorina este din comuna Corni, judeţul Galaţi, iar reuşitele muzicale i le datorează, după cum mărturiseşte prietenilor de pe Facebook, profesoarei sale dragi, Cristina Manoliu Săvulescu din Bucureşti.

În finala de la "Interpretare", grupa 13-15 ani, va concura Gabriela Munteanu, care este elevă la Şcoala „Petru Rareş” (Nr. 25) din Galaţi, în clasa a VII-a. Tânăra artistă, cu un palmares impresionant de premii, se pregăteşte tot cu profesoara Cristina Manoliu Săvulescu.

Le ţinem pumnii şi le dorim succes!

Citit 2188 ori Ultima modificare Joi, 01 Mai 2014 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.