Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
7 comentarii

Constatăm că, pe zi ce trece, „prăbuşitura” de pe Faleza superioară se transformă în… parc natural: deja, din groapă au năpădit, nesupărate de nimeni şi de nimic, bălăriile! Şi, lângă ghivecele din beton cu flori puse de mâna omului, creşte şi iarba, ca într-un cimitir părăsit!
Dacă la începuturile istoriei ăsteia s-a tot asfaltat, după care iar s-a prăbuşit, după reţeta meşterului Manole, a urmat apoi faza copertării cu folie de plastic, că să nu se adune cumva în groapă apa de ploaie şi astfel să şubrezească Faleza deja şubredă. Dar şi folia s-a rupt de câteva ori, iar acum s-a renunţat şi la ea. Probabil că, în loc de pod peste sau pe sub Dunăre, s-a ales acum varianta umezirii şi prăbuşirii malului, caz în care Galaţiul se va mai apropia oricum de judeţul de peste Dunăre.

Citit 2104 ori Ultima modificare Marți, 06 Mai 2014 16:42

7 comentarii

 • postat de eu Miercuri, 07 Mai 2014 11:19 89.137.136.*** Link la comentariu
  0
  6

  Sa vedeti ce gaura de 600 metri lungime o sa apara in zona ex-Complex Francezi - Parc Viva cand or lua-o la vale blocurile alea noi.
  Ati observat statiile GPS de monitorizare a miscarii solului care au fost instalate in capetele sirului de blocuri?
  Sau faptul ca au inceput sa apara surpari ale solului si implicit gropi pe trotuarul unde-i pista pentru biciclete?
  Destept a fost ala care a dat aprobari pentru constructi asa inalte acolo.
  Speram ca lucrarile de stabilizare a solului, daca se vor face vreodata - ca nu-i vad in stare-, sa nu se faca din banii nostri.

  Raportează
 • postat de imi place de comuna noastra Miercuri, 07 Mai 2014 09:33 89.136.2.*** Link la comentariu
  1
  7

  Surse demne de incredere, aflate in imediata apropiare a simulantului de fault in careu, sustin ca multpreaiubitulsinestematulprimar ca doreste amenajarea unei preafrumoase zone de agrement si tratamente balneo-climaterice, prin amenajarea unei mofete.
  Astfel suferinzii de glaucom rosu, aflati intr-un numar impresionant in comuna noastra, se vor putea bucura de privelistea tropicala cu palmieri, rinoceri, anaconde si maimute bobobo, amenejata in acest parc. Primaria va organiza si citeva gale de local-super-kombat, invitiind in concerte de deschidere mumii ale pop-rock-ului, inclusiv pe Ion Dolanescu, ca invitat special ... iar lista surprizelor va continua intr-u continuarea suferintei de glaucom rosu.

  Raportează
 • postat de Bogdan Miercuri, 07 Mai 2014 08:06 93.119.192.*** Link la comentariu
  0
  11

  Cred ca pe acolo se va face intrarea in tunelul care va subtraversa Dunarea!

  Raportează
 • postat de Groparu Marți, 06 Mai 2014 23:24 79.116.109.*** Link la comentariu
  1
  12

  Inca umpic si o astupa Rusi.

  Raportează
 • postat de x Marți, 06 Mai 2014 22:39 89.136.185.*** Link la comentariu
  4
  12

  OglinjGaură, OglinjGaură!
  Cine e mai cap-de-minge din ţară?

  Eu, Mariusică, ce l-am Moş-tenit
  Pe Moş Niciolaie, ştiţi ... cel damblagit,
  Dar pe care, astăzi,
  Mult l-am depăSHIT !

  Foraţi, măi! Foraţi!

  Raportează
 • postat de campionul lui peste Marți, 06 Mai 2014 19:11 5.13.171.*** Link la comentariu
  3
  13

  un concert marca marius bran si cateva stadioane pentru campionii arbitrilor

  Raportează
 • postat de galatean Marți, 06 Mai 2014 17:59 5.13.230.*** Link la comentariu
  2
  24

  Faleza este lasata in paragina, ca si Galatiul de altfel ! Fisorul si zona aferenta acestuia este ca dupa razboi, unde totu-i o mizerie ! Acoperisul acestuia este ciuruit de vreme, gradenele inecate in buruieni si manjite de retardati cu grafiti, balariile sunt la ele acasa iar acum, mai nou, niste comercianti colorati, au plasat o tiribomba de topogan gonflabil, intre foisor si gradene, eliminand, in felul acesta, orice posibilitate de a mai organiza vreun concert, asa cum se facea altadata !!! Cu siguranta ca, ciricliii, au cotizat unde trebuie si nu-i asa ?banii nu au miros ! Gardutul de pe faleza superioara, pe toata lungimea lui, n-a mai vazut o pensula si o picatura de vopsea de cand s-a construit ! Sunt prea multe de spus pentru a le putea cuprinde pe toate aici ! Pe scurt, asa "edili" asa oras !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.