SALARIILE poştaşilor gălăţeni cresc cu 150 de lei

SALARIILE poştaşilor gălăţeni cresc cu 150 de lei
foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Veste bună pentru cei aproximativ 700 de angajaţi ai Oficiului Judeţean de Poştă Galaţi, după ce conducerea Poştei Române a fost de acord cu unele dintre solicitările sindicatelor din instituţie. Ca urmare a manifestaţiilor organizate săptămânile trecute, salariile angajaţilor vor creşte cu 150 de lei.

Potrivit preşedintelui Sindicatului Poşta Română Galaţi, Adrian Tatu, majorarea se va acorda în două etape. În luna august, salariile vor creşte cu 50 de lei, urmând ca de la 1 octombrie să fie acordat şi restul de 100 de lei. Un factor poştal câştigă acum, în funcţie de experienţă, un salariu lunar brut cuprins între 850 şi 1.100 de lei.

Uniforme şi genţi noi

Sindicaliştii au obţinut şi promisiunea că se vor face angajări atât pentru posturile pe perioadă determinată, cât şi pentru cele permanente. De asemenea, genţile poştaşilor vor fi înlocuite, uniformele personalului de la ghişee va fi înnoit, iar oficiile vor primi suficiente materiale consumabile, şi-a mai luat angajamentul conducerea instituţiei.

Din mărturiile angajaţilor, reiese că nu de puţine ori oamenii au fost nevoiţi să cumpere consumabile cu bani din propriul buzunar.

Citeşte şi

La Poştă, restructurare pe nervii cetăţenilor

Citit 1334 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Mai 2014 17:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.