Ce aduce Festivalul "Dunărea noastră" la Galați/ Trei zile de DISTRACŢIE - 180.000 de EURO

Ce aduce Festivalul "Dunărea noastră" la Galați/ Trei zile de DISTRACŢIE - 180.000 de EURO
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trupele DJ Project, 3 Sud Est, Voltaj, Vama şi Compact vor concerta la Galaţi în cadrul celor trei seri de spectacole în aer liber care vor avea loc în perioada 27-29 iunie, la evenimentul "Dunărea noastră". Acestea sunt doar numele cele mai sonore, pentru că programul încă nu e definitivat. Organizatorul concertelor, dar şi a celorlalte manifestări - două spectaculoase focuri de artificii pe muzică, un turneu de tenis, un concurs de fotografie, demonstraţii gastronomice, expoziţii şi un eveniment VIP la bordul unei nave - este SC Fun Time Production SRL din Bucureşti. După cum am aflat de la Emanuela Turcu, purtătorul de cuvânt al Primăriei, firma a câştigat la licitaţie contractul în valoare de 803.466 de lei, fără TVA, echivalentul a 180.000 de euro, pentru a transforma Ziua Dunării, sărbătorită pe 29 iunie, într-un mega-eveniment.
Pe lângă spectacole, o altă atracţie a evenimentului va fi amenajarea pe Faleză a unor standuri ale ţărilor riverane Dunării, unde acestea îşi vor putea promova tradiţiile, obiceiurile şi produsele gastronomice.
Autorităţile sunt convinse că un asemenea festival, menit să promoveze Dunărea şi valorile ei, poate deveni o atracţie turistică a Galaţiului, care ar avea drept consecinţă dezvoltarea economică a oraşului, crearea de noi locuri de muncă şi, implicit, creşterea încasărilor la bugetul local.


Citeşte şi: Primarul Marius Stan la JUMĂTATEA mandatului: Ce-a făcut şi ce N-A FĂCUT (FOTO)

Citit 4013 ori Ultima modificare Marți, 10 Iunie 2014 19:59

5 comentarii

 • postat de dusmanul lui
  Joi, 12 Iunie 2014 10:43
  5.13.199.***
  HEI tu d-na coasa(emanuela turcu) bani ptr taiatul ierbii nu exista dar cu spectacole ne spargi.RUSINEEEE
  0
  2
  Raportează
 • postat de galatean
  Miercuri, 11 Iunie 2014 18:56
  5.13.179.***
  Mergeti pe faleza, la foisor, sa vedeti paragina ! Mai e putin si acel foisor se darama peste oamenii care se incumeta sa treaca pe acolo ! Bine ca au pus niste panouri cu niste poze care sa ne arate cam cum ar trebui sa arate zona...... !!! O rusine a Galatiului ! Nu mai vorbesc de mizeria de pe faleza, de gunoaiele din Dunare, de buruienile care au invadat acel loc de agrement ( singurul frecventat de galateni, de altfel ). Acesti impostori din primarie, isi bat joc cu nonsalanta de cetatenii acestui oras, bagandu-le pe gat tot felul de paranghelii, pe bani f. multi, fara sa ia in seama sutele de sesizari si sugestii referitoare la starea deplorabila in care se afla orasul nostru ! Care "atractie turistica" ......?!"valorile Dunarii"....... ?! ce "locuri de munca"......?! ce "cresteri de incasari la bugetul local" ?! Bai hotilor, voi chiar ii credeti idioti pe galateni ?!
  0
  8
  Raportează
 • postat de o cititoare
  Miercuri, 11 Iunie 2014 12:41
  188.26.125.***
  E mare bataie de joc pe banii pensionarilor care-si platesc impozitele catre primarie!!!!!!!!!
  Citesc articolul si in ziar, iar acolo este pus sub un mare articol in care apare informatia ca 8 copii cresc intr-o baraca!!!!! O baraca, nici macar o locuinta amarata cu pereti de beton sau macar chirpici!!!! Primaria n-ar da amaratiolr astora macar o locuinta cu chirie, nu zic 20 000 de euro, ca sa investeasca in copii, ca vor creste vai de mama lor. Pun pariu ca nu sunt multe familii in Galati cu 8 copii!!!!!! Unde se duc banii astia cand se stie ca o formatie ia cam 5000 euro* 5 formatii= 25000 euro. Restul pana la 180000 euro pe ce se duc? pe apa Dunarii , unde macar nu avem si noi o faleza cat de cat aranjata!!!!!!!!
  4
  9
  Raportează
 • postat de x
  Miercuri, 11 Iunie 2014 11:43
  89.136.185.***
  Scuze tip cap-de-minge:
  N-avem bani de reparat trotuare.
  N-avem bani de reparat strazi/carosabilul.
  N-avem bani de reparat tevile subterane.
  N-avem bani de toaletat copacii.
  N-avem bani de taiat copacii batrini sau periculosi.
  N-avem bani ...
  Dar AVEM BANI pentru paranghelii ... cu parandarat.
  Succesuri!
  4
  12
  Raportează
 • postat de ue
  Miercuri, 11 Iunie 2014 08:53
  89.137.224.***
  Festivalul "Dunărea noastră" la Galați! Care-i regulamentul de participare?
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.