Primarul Marius Stan la JUMĂTATEA mandatului: Ce-a făcut şi ce N-A FĂCUT (FOTO)

Primarul Marius Stan la JUMĂTATEA mandatului: Ce-a făcut şi ce N-A FĂCUT (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* În urmă cu doi ani, pe 10 iunie, aproape 60.000 de gălăţeni puneau ştampila de vot pe numele lui Marius Stan, candidatul USL la Primăria Galaţi, sperând că vor primi, la schimb, „Noul Galaţi” * Iată ce s-a realizat şi ce nu s-a realizat din angajamentele, promisiunile şi proiectele primarului Marius Stan, după primii doi ani de mandat


Marius Stan a ajuns deja la jumătatea mandatului de primar al municipiului Galaţi. Chiar dacă a depus jurământul faţă de oraş şi a preluat efectiv prerogativele de primar pe 21 iunie 2012, când s-a constituit noul Consiliu Local al Galaţiului, importantă este ziua de 10 iunie. Atunci, 59.614 gălăţeni de gălăţeni (48,7 la sută) au votat pentru ca Marius Stan să fie primarul „Noului Galaţi” - după cum suna oferta electorală a candidatului USL. Iată ce a realizat şi ce nu a realizat până acum Marius Stan.

„Noul Galaţi”

„Noul Galaţi”, proiectul electoral al lui Marius Stan, cuprindea „noua primărie”, „noul mall” şi „noul stadion”. Singurul palpabil e noul mall, o investiţie privată, dar lipsită de punctul forte de atracţie al unui asemenea complex comercial – cinematograful.

Cât despre noul stadion, acesta s-a mutat, pe hârtie, ba în Cartierul Cantemir, unde trebuia să fie parte a unui centru olimpic care trebuia realizat în parteneriat cu Brăila, ba în locul Stadionului Dunărea, pentru ca, în final, să se transforme în subiect de dezbatere pe pagina de Facebook a lui Marius Stan: „Are Galaţiul nevoie de un stadion nou şi modern?”.

Noua Primărie e tot pe hârtie, şi presupune transformarea scheletului din coasta Prefecturii – fosta Sală a Aplaudacilor şi ratatul Centru de Afaceri al Consiliului Judeţului – într-un sediu pentru administraţia locală. Deocamdată, Primăria e tot chiriaşă în fostul Grand Hotel, şi nici măcar n-a început licitaţia pentru noua primărie.

Primul parc de cartier din Micro 39 este un proiect pilot sută la sută Marius Stan. El va fi urmat de alte 20 de locuri de joacă (dintre care zece au fost deja scoase la licitaţie) şi de transformarea Orăşelului Copiilor într-un colţ de Disneyland, licitaţiile fiind deja lansate.

Şi Parcul Viva, unul dintre cele mai moderne din ţară, este tot o investiţie marca Marius Stan, pentru că proiectul iniţial, moştenit de la fostul edil Dumitru Nicolae, a fost modificat radical.

Proiecte moştenite de la Dumitru Nicolae

Marius Stan a avut misiunea de a finaliza investiţiile începute (cu stângul) de predecesorul său. Proiectele gemeau de erori, hibe, lipsuri şi chiar aberaţii şi au trebuit remediate. În mandatul lui Stan au reintrat în circuit Sala Sporturilor „Dunărea” şi bazinul de înot de la Baia Comunală. S-a redeschis Grădina Publică - modernizată cu fonduri europene, dar cu o fântână mult mai spectaculoasă, reabilitată cu bani de la bugetul local - dar şi Parcul Rizer, tot proiect pe bani europeni.

Asfaltarea arterei Bălcescu, modernizarea axei Oţelarilor – Stadionului – Frunzei – Asachi, dar şi a străzii Unirii au fost şi ele finalizate. Neterminată este Parcarea de TIR-uri de pe Drumul de Centură. Anul acesta Stan a tăiat panglica Centrului Multifuncţional de Recuperare a copiilor cu deficienţe neuropsihomotorii, „Kids”.

Modernizarea străzii Ana Ipătescu, drumul spre Parcul Industrial şi strada Basarabiei sunt tot investiţii cu rădăcini în mandatul lui Nicolae, dar nefinalizate. La fel cum nefuncţional este şi Parcul Industrial, în care s-au îngropat munţi de bani!

Vai, trotuarele! Şi refugiile!

În mandatul lui Stan a fost asfaltată o bună bucată din strada Brăilei. Enervant este că, deşi de mai bine de un an s-au alocat bani pentru asfaltarea trotuarelor calamitate ale principalei artere a oraşului, nu s-a turnat nici măcar o lingură de asfalt! La fel cum nu s-a făcut nimic pentru reabilitarea scuarului Brăilei, eliberat de panourile publicitare. Paradoxal, deşi există un proiect privind realizarea a zece fântâni ornamentale pe scuarul Brăilei şi înlocuirea „fierătaniei” de la Inelul de Rocadă cu o arteziană somptuoasă, nu s-a mişcat un deget. În schimb, edilul cere pe Facebook gălăţenilor idei realiste pentru modernizarea Inelul de Rocadă.

Deranjant este şi că nici acum nu există refugii în toate staţiile din transportul local, şi că gălăţenii sunt nevoiţi să aştepte sub soarele de foc, în ploi, viscol şi vânt, autobuzele care vin tot mai greu şi mai rar.

Proiectele marca "Stan"

Printre cele mai importante proiecte ale edilului se numără lărgirea la patru benzi de circulaţie a străzii Traian, pe tronsonul Piaţa 30 Decembrie - strada Brăilei. La fel de importantă este şi crearea unui drum de legătură între strada Victor Vâlcovici şi Bulevardul Dunărea, drum care să tranziteze incinta Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Importante sunt şi cele două campusuri de locuinţele sociale, unul în Micro 17 – 765 de unităţi locative, celălalt pe Drumul Viilor – 456 de unităţi locative, după modelul cartierului construit de primarul Constanţei, Radu Mazăre, dar cu o facilitate în plus: balcoane tronsonale! Primul proiect este deja adjudecat de Vega, celălalt, la licitaţie.

Tot proiect al lui Marius Stan este şi transformarea Patinoarului în Sală Polivalentă cu suprafeţe interschimbabile de joc, cu tribune rabatabile cu 5.000 de locuri, cu instalaţie de încălzit, antifonare, şi sonorizare.

Distracţie şi demolări

La aceste capitole, Stan excelează. În 2013, am fost mai iluminaţi festiv ca niciodată, am avut parte de două gale de box pentru titlul european, o gală K1 şi de spectacole publice aproape în fiecare lună. Iar în 2014 l-am sărbătorit chiar şi pe Sfântul Patrick al Irlandei, iar acum ne pregătim de trei seri de concerte şi artificii de Ziua Dunării. Fie primit!

Demolările de chioşcuri şi garaje, dar şi demolarea Arenei de Box sunt tot iniţiativele lui Stan. Edilul le este dator încă din 2012 elevilor Şcolii nr.29 cu locul de joacă promis, prins acum într-o investiţie care vine în plus şi cu o parcare, în Micro 19. Din păcate, şi acest proiect, şi cel de restructurare urbană a Complexului Ancora se lasă îndelung şi dezamăgitor aşteptate. La fel şi galeriile comerciale care trebuiau să le asigure condiţii civilizate comercianţilor rămaşi fără chioşcuri. Iar ruinele rămase strică aspectul şi aşa tern al oraşului.

Foto: Bogdan/2014/marius stan selectii

Cu două zile înainte de alegeri/ Angajamentul lui Marius Stan

"Peste patru ani Galaţiul va avea – în afara noii primării, noului stadion, noului mall, acesta este doar "Punctul Zero" al noului oraş, nu ţinta finală! – o administraţie funcţională şi eficientă care să lucreze doar cu respect faţă de cetăţean şi faţă de investitori, va avea un buget din care să nu se mai fure, va avea bani mai mulţi, va avea investiţii directe care să mai stingă din şomaj, va avea lucrări publice de o calitate bună, făcute la timp şi la preţuri corecte, va avea o mai bună eficienţă a resurselor utilitare (apă, căldură, canalizare), va avea un grad de curăţenie mult mai bun decât cel actual, dar şi o grijă mai mare pentru cei aflaţi în dificultate. Dar acestea sunt doar lucrurile de bază pe care nici nu accept să nu le realizăm. Vor fi însă şi cele care vor adăuga şi mai multă valoare oraşului nostru, legate de dezvoltare", declara Marius Stan într-un interviu acordat ziarului "Viaţa liberă" cu două zile înainte de alegeri.

Citeşte şi:

INTERVIU cu primarul Marius Stan: "Suntem vai de mama noastră la căi de comunicaţie"

GALERIE FOTO / Un parc cum n-a mai avut Galaţiul! Avem Viva, urmează Disneyland

INTERVIU/ Primarul Marius Stan promite 20 de locuri de joacă în cartierele Galaţiului

 

 

Citit 9515 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Iunie 2014 09:25

50 comentarii

 • postat de Dan
  Miercuri, 09 Iulie 2014 01:30
  95.76.33.***
  Parculete, artificii - ne-a luat flama si banutii spuf! Au zburat la ceruri!!! Ce fraieri suntem...
  0
  1
  Raportează
 • postat de florinel
  Luni, 07 Iulie 2014 12:31
  79.116.97.***
  Domnule primar,inainte de vot ai facut carare in spatele Liceului 9 in zona caminelor.Te-am intrebat cu acele dese ocazii(intre timp cred ca nici nu mai stii pe unde-i zona),cand ai de gand sa termini canalizarea strazii pictor Iosif Iser si ne-ai promis ca in cel mult 1 an incep lucrarile...au trecut 2 ani si e asemanator anului 2012.CAND ???? domnule PRIMAR... CAND?? Si poate dati si un raspuns, scris,in ziar sau poate la 0743476644,va astep oricand.Cu respect.
  0
  0
  Raportează
 • postat de V
  Vineri, 27 Iunie 2014 22:11
  199.254.238.***
  Dar-ar ebola in tine de primar de rahat. Mancate-ar viermii si creste-ti-ar ciuperci in nas Stane.... Ma pish pe tine si pe tot neamul tau de tigani imputiti de cacat
  3
  1
  Raportează
 • postat de Acelasi cetatean
  Marți, 24 Iunie 2014 14:27
  193.161.96.***
  Observ ca majoritatea persoanelor nu sunt multumite de prestatia "domnului" primar. Parca ieri il aclamati in cor pe primarul "darama tot" si visati cu totii mii de parcari. Luati-le acum. NU S-A facut nimic in acesti ani, acest fotbalist fiind votat de persoane (de altfel majoritatea) cu minte ca a lui, de fotbalist / smenar / manelist.
  Deci dragi concetateni nu va mai plangeti, l-ati votat cu mana voastra.
  4
  3
  Raportează
 • postat de xsulescu
  Duminică, 22 Iunie 2014 17:28
  5.13.211.***
  Vrem o campanie din partea viata libera, pentru parcarile supraetajate.
  In fiecare zona aglomerata sa existe o parcare supra etajata.
  Vrem sa vedem 1 proiect dus pana la capat, fara promisiuni , fara proiecte incepute si neterminate doar de imagine pentru campania electorala.
  Daca nu e timp de o parcare de 300locuri pe mai multe nivele , sa vedem macar una cu 1 etaj si un demisol.
  Parcarile fara nivele sunt investitii proaste , predestinate daramarii in viitor. Nu aduc nici un plus.
  Va rugam sa adaugati si aceasta campanie in lista dumneavoastra, incepand cu anul asta, pentru ca la anu vor fi alegeri si vrem sa vedem un plan inceput de acum, nu promisiuni.
  1
  2
  Raportează
 • postat de koka
  Duminică, 15 Iunie 2014 15:23
  5.13.211.***
  Importante in aceste vremuri de criza si nu numai, sunt investitiile care rostogolesc banul, care ajuta la dezvoltarea afacerilor, gen legatura terestra a orasului portul Constanta, cu Capitala, prin construirea unui pod peste dunare sau a unui tunel urmata de transformarea drumului intr-o sosea rapida..
  De ce nu au venit investitori la Galati? Nu exista o legatura terestra usoara, rapida prin care sa fie aduse materiile prime si trimise produsele finite.
  Ce pasi sau facut le stiti desigur?
  Urmatorul pas, iladucem pe Julio Iglesias (care nu mai are loc pe scenele internationale) si trebuie sa-l ajutam noi ca iubeste galatiul si v-a pune o vorba buna undeva!!!
  Asadar se demoleaza garajele, lucru mult laudat, doar de unii. Care e spilul?
  Urmeaza afacerea PARCAREA.
  Adica, ai masina?!? Bravo. Trebuie sa o parchezi undeva pe spatiul public dintre blocuri bineinteles.
  Deci ce se va face? Fiecare v-a plati un abonament de 120 lei/an pentru a avea dreptul sa-ti parchezi masina .
  Deci daca sunt 100.000 de masini in oras x 120 lei/an = 12.000.000 lei la primarie (adica 12 miliarde lei vechi).
  Si chiar daca se incaseaza 50% si tot sunt 6 miliarde lei vechi - bani nu gluma.
  Si investitia primariei in ce v-a consta. V-a delimita cu var locurile de parcare din fata blocului si le v-a numerota, asteptand ca tu galatean proprietar de masina sa ai tupeul si magaria sa parchezi pe locul lor - al primariei.
  Ha Ha Ha
  1
  2
  Raportează
 • postat de crystal
  Joi, 12 Iunie 2014 13:40
  95.77.107.***
  ce e mai bine intr-un an ? sa anunti cu surle si trambite 20 de proiecte, sa le incepi pe toate pe hartie sau in teren si sa nu le mai termini,
  sau,
  sa incepi 5 proiecte dar sa le termini pe toate in teren ?
  Probabil ca asa se fura cel mai bine din inceperea proiectelor, studii de pre- si fezabilitate ..
  Tipic romanesc, rotunjiti sume alocate/estimate in acte, mai adaugati unu, doua zerouri ca inca merge si cat se poate, cand terminati voi vin altii cu alte proiecte si tot asa.. .
  Galati = Zona Crepusculara cu tot felul de evenimente ciudate care se intampla dar la urma constati ca nu s-a intamplat nimic si totusi gasesti semne.
  1
  4
  Raportează
 • postat de GABITZA
  Miercuri, 11 Iunie 2014 15:07
  89.136.235.***
  EU SUNT MULTUMITA DE CEEA CE S-A FACUT PINA ACUM,IN DOI ANI DE PRIMARUL MARIUS STAN,FATA DE CEI CARE AU CONDUS GALATIUL TIMP DE 23 DE ANI,SI NU AU FACUT NIMIC PENTRU ORAS SI PTR.GALATENI,BATIND PASUL PE LOC.SINGURA MEA NEMULTUMIRE ESTE CA NU S-A INCHEIAT UN CONTRACT DE STERILIZARE A CAINILOR MAIDANEZI,CARE SA FIE PLATIT DIN TAXA DE ECARISAJ COLECTATA DE LA CONTRIBUABILI.DACA S-AR REALIZA ACEST LUCRU ,NU S-AR AJUNGE LA UN NUMAR ASA DE MARE DE CAINI PE STRAZI,CARE SE INMULTESC INCONTINUU.
  8
  7
  Raportează
 • postat de Kasanova
  Miercuri, 11 Iunie 2014 10:55
  5.13.167.***
  Fiti seriosi,actualul primar a fost ales datorita faptului ca a fost votat in masa de pensionarii care pun stampila pe trandafiri de cand se stiu.Ca a mintit cu nonsalanta in campania electorala, ca s-a inconjurat de oameni corupti,lingai si dornici de imbogatire cu orice pret-nu e nici primul,nici ultimul. Ca linge si el miere din borcanul bugetului galatean,nici asta nu e de mirare. E un primar care a deschis usa din fata primariei dar care nu primeste in audiente si asta spune totul despre caracterul lui duplicitar.Iar despre restul promisiunilor si a maretelor realizari, astea se fac la ordin de la centru, nu ca asa vrea el. Banii se repartizeaza pe criterii politice nu pe baza de competenta sau necesitati,asa ca spor la sifonat dom' primar ca Noul Galati pute de pensionari retardati adusi de valul constructiei combinatului la malul Dunarii!
  4
  6
  Raportează
 • postat de mafia lui yanukovici
  Marți, 10 Iunie 2014 20:08
  79.116.107.***
  primaria galati nu este altceva decat o organizatie mafiota manipulativa condusa de un analfabet veritabil ......se pare ca toti sunt angajati pe spaga coruptie si nepotism toti sunt santajabili, fac acte cu premeditare razbunari de stil mafiot au tactica unor interlopi inteligenti se confunda cu oameni de cultura si inalta moralitate nu sunt decat niste jigodii ce intind capcane niste paraziti capuse ale societatii mancatori de taxe si impozite de ultima speta
  4
  10
  Raportează
 • postat de Cristian
  Marți, 10 Iunie 2014 19:50
  5.13.230.***
  Ma tem ca nu va merge cum trebuie poll-ul.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Anghel
  Marți, 10 Iunie 2014 19:24
  79.116.98.***
  Galatiul este plin de someri, nici o societate nu face angajari, iar primarul s-a gandit sa ingroase numarul celor care mor de foame, demoland chioscuri in care munceau oameni ai caror familii depindeau de salariul lor.
  JOS CU EL.
  5
  22
  Raportează
 • postat de jeep INFINITY
  Marți, 10 Iunie 2014 19:10
  79.116.107.***
  DEMISIA ce inseamna DEMISIA? nu cred ca ar aduna mai mult de 5000 de voturi maine
  6
  8
  Raportează
 • postat de un pacalit
  Marți, 10 Iunie 2014 18:40
  5.13.163.***
  fata de ce a promis in campania electorala primarul a facut mai nimic. fata de citi bani se colecteaza prin impozite de la locuitorii galatiului nu s-a facut mai nimic. da, sint sume imense bagate in asfaltari si lucrari platite din bugetul local care sint doar gauri negre de ascuns banii. stan a promis stadion si dupa aia a tradat clubul OTELUL. stan a promis marea cu sarea si ne-am ales doar cu sare amara. votul meu e unu negativ la activitatea primariei sub conducerea primarului de galati, bugetar cu salariu platit din bani publici si care a mintit alegatorii cu promisiuni pe care nici nu si le aminteste.
  3
  12
  Raportează
 • postat de mara
  Marți, 10 Iunie 2014 17:27
  82.157.218.***
  concluzia ,dupa ce am citit cele 35 de comentarii este ca nea STAN impreuna cu gloata mafiota sa se retraga direct sa lese locurile libere pentruoameni competenti in conducere.
  ce rost are sa mai suga din banii nostri si cei europeni inca 2 ani.
  rezultatul se vede acum, nu mai are rost sa se astepte.

  JOS CU ACESTI LINGAI !!! greva totala, pina i-si vor da demisia.
  7
  24
  Raportează
 • postat de florin
  Marți, 10 Iunie 2014 16:27
  5.13.183.***
  Am votat cu d-ul Stan .Si dupa judecata mea care pina acum s-a dovedit gresita nu puteam avea un primar mai slab ca Dumitru Nicolae.M-am inselat!Se poate!Dupa 2 ani de mandat ma supara urmatoarele nerealizari care au un puternic efect negativ asupra noastra;
  1.Distrugerea negocierilor pentru constituirea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Galaţi–Brăila–Tulcea .Nu trebuie sa mai candideze peste 2 ani daca nu incep sapaturile pentru tunel!
  2 Nerealizarea unui Parc Industrial functionabil.In actualul asa zis Parc d-ul Primar plateste un Director General absolut degeaba
  3 Nerezolvarea problemei Apaterm
  4 Nerezolvarea problemelor de la Apa Canal
  5 Continuarea distrugerii transportului in comun mai ales al celui electric
  6 Nerezolvarea problemei ciinilor comunitari de si exista cadru legislativ
  etc,etc,etc
  Nu pot sa inteleg cum nu se poate reusi a se repara drumul din sensul giratoriu de la Lidl centura!De asta iarna acel drum este distrus au venit cei de la Ecosal lau umplut cu piatra si asa a ramas.Nu ma pot astepta la rezolvarea in acest mandat sau in unul urmator a unor probleme importante pentru oras ca centura ocolitoare de exemplu cind nu poate rezolva inr-un mandat problema trotuarelor din centru.Macar atit!Marius Stan trebuie sa stea o luna sa caute in arhiva imagini cu acest oras din anii 70-80 .Si sa compare cum arata orasul acum vara si cum arata in vremurile de atunci.Sa caute in arhiva cum arata Plaja Dunarea in anii 80.Asa zisele realizari sunt putine si nu cred ca merita sa platim un primar cu toata camarila lui si un Consiliu Local cu toti angajatii din acest Consiliul pentru aceste asa zise realizari.In concluzie am asteptat ca acest nou Primar sa aiba un impact puternic pozitiv asupra acestui oras.Din pacate impactul este redus si Galatiul nu se poate dezvolta si tinerii nu vor dori sa se aseze in acest oras daca vom fi multumiti cu un parc sau 2 cu un meci de box saucu un mic dat gratis!Trebuie sa cerem mai mult,mult mai mult!Daca acest Primar cu acest Consiliu nu pot depasi nivelul actual ,nu pot gindi planuri care sa dezvolte calitatea vietii in acest oras atunci mai bine:DEMISIA
  6
  22
  Raportează
 • postat de UN BIET CONTRIBUABIL GALATEAN
  Marți, 10 Iunie 2014 15:29
  89.122.191.***
  PARCURI ,DEMOLARI SI STADION ,ARBORI SLUTI ,ACUM USCATI IN PROPRTIE DE 70% .DKLE PRIMAR ,LOCURILE DE MUNCA PROMISE IN [PROGRAMUL DE GUVERNARE ,ANVELOPAREA BLOCURILOR ,ATRAGEREA DE INVESTITORI SERIOSI SI CAT MAI MULTI CA AVEM PORTUL ,IESIRE LA MAREA NEAGRA ,LEGATURA CU LUMEA ,UNDE SUNT ?????LA JUM,ATATEA MANDATULUI SA VA LAUDATI CU PARCUL VIVA SI INCA DISNEY LAND ,DAR COPII CETATENILOR ORASULUI ,AU NEVOIE DE SCOLI ,DE GRADINITE ,DE SPITALE CU DOTARI ,IAR PARINTII LOR DE LOCURI DE MUNCA CU CARE V-ATI LAUDAT TOTI PRIMARII PERINDATI PE LA PRIMARIOA GALATI SI DE 25 DE ANI NIMIC .SOMAJ IN FLOARE DAR SI ACELA IESIT DIN PLATA DEJA SI FIECARE FACE CE POATE FURA ,SPARGE LOCUINTE ,SE ANGAJEAZA LA NEGRU ,OHOHO,CATI ,PE VAI MAMA LOR BANI .NU AVETI CU CE SA VA LAUDDATI SI MAMALIGA VA EXPLODA INTRO ZI .AR TREBUI SA AV FIE RUSINE CA AVETI DIRECTORIO SI DIRECTORASI IN SERVICII DE NU-I POTI NUMARA CARE NU FAC EFECTIV NIMIC PENTRU CA SUNT INVCOMPETENTI ,NU SUNT PREGATITI SA FACA CEVA IN GALATI ,PRIMARIA NU ARE ANGAJATI DE SPECIALITATE IN MAI NIMIC .ANGAJATI TOT PE CUMETRII ,SI POLITIC .SA PUI UN ABSOLVENT DE EDUCATIE FIZICA DIRECTOR LA UN SERVICIU DE ADMNISTRAE A DOMENIULUI PUBLIC CARE NU STIE SI NU FACE NIMIC BUN ,ASTA E UN EXEMPLU ,DAR SI MATALE ANGAJEZI DUPA NEAMURI ,CUMETRII SI LINGAI .CE TE INTERESEAZA CA DOAR PRIMARIA PLATESTE FRUMUSEL DIRECTORASII CARE STAU CU MAINILE IN SAN .AU DISPARUT AGRONOMII ,FLORICULTORII ,SILVICULTORII ,CARE SA SE OCUPE DE OZONIZAREA ORASULUI .SUB ORICE CRITICA ASA ZISELE FLORI DIN RIGOLE SI PARCURILE DIN ORAS CU CARE TE LAUZI DOMNIA TA .AVETI O GROAZA DE ANGAJATI LA SERA [CARE E IN SUBORDINEA PRIMARIEI DAR CARE NU PRODUCE NIMIC DECAT PENTRU CADOURI LA SEFIMEA SI GRANGURII URBEI SI MAI SI PLATITI IN PLUIS O PENSIONARA ,PARCA AR FI MARE SPECIALIOSTA SI ALTII ,TINERI ABSOLVENTI DE AGRONOMIE SAU SILVICULTURA N-AR EXISTA .DEPLORABILA ACTIVITATEA DV CA PRIMAR LA JUMATATE DE MANDAT .
  3
  16
  Raportează
 • postat de pentru un cetatean oarecare
  Marți, 10 Iunie 2014 14:55
  93.122.132.***
  Primarul asta nu a fost in stare sa faca ceva pe terenul Primariei-vezi Micro19, Ancora,Centurile Galatiului,fosta IMH,etc-cum credeti ca v-a face ceva pe un teren proprietate personala?
  De aici probabil ca ramane cu traista goala.. a Primariei, desigur.Nu m-am referit la altceva.
  4
  16
  Raportează
 • postat de ursdeplush
  Marți, 10 Iunie 2014 14:42
  5.13.209.***
  Respectam ediliul...dar vrem si noi respect...nu afise cu concerte de salsa si bachata pe usile scarilor de bloc lipsite de apa calda, apa rece si caldura....Rusine...jumatate din locuitorii acestui oras traiesc la limita saraciei...adusi de cei care au fost si cei ce vor veni...probabil..eu si cei ca mine putem intrece in competente 90 la suta din acolitii primariei , dar stam la umbra opulentei afisata de cei ca voi..cand veti trai si voi cu un salariu de 1000 de lei, atunci sa vorbiti din punctul nostru de vedere...pana atunci...Salsa-iti linistit Domnule Edil.
  3
  14
  Raportează
 • postat de cetatean oarecare
  Marți, 10 Iunie 2014 14:11
  89.136.184.***
  acest primar, daca are cu adevarat "singe'n instalatie", va amenaja un prea frumos parc pe locul fostei fabrici Apolo, de pe strada Domneasca ... chiar sunt curios cite dislike iau, ori cit de repede dispare postarea
  7
  18
  Raportează
 • postat de Akbar
  Marți, 10 Iunie 2014 14:00
  86.127.208.***
  Noul Galati, noul stadion, noua primarie. Toate erau noi in urma cu 2 ani. Pe hartie. Intre timp hartia s-a mai ingalbenit si noul stadion ramane istorie, noua primarie se naste foarte greu, cu eficienta resurselor utilitare (Apaterm) nu te poti lauda, cu scaderea somajului nici atat, iar la capitolul dezvoltarea orasului (pod, subtraversare) sunt multe pagini albe si imaculate. Cat despre viitor, acesta pare sumbru macar din perspectiva alocarii de fonduri, deoarece ca si in mandatul anterior, Galatiul e din nou un oras cu primar in opozitie.
  Peste 2 ani ar fi de preferat sa avem, macar inceputa, consolidarea vechii Faleze, reparat vechiul pasaj pietonal, amenajate vechile statii de transport in comun, imputinati vechii maidanezi, consolidate vechile cladiri ale orasului (marturii ale unei epoci in care in Galati existau 15 consulate).
  Macar ce-i vechi sa stim a intretine !
  8
  15
  Raportează
 • postat de cernea, barbu, cutu , cu....
  Marți, 10 Iunie 2014 13:42
  193.230.156.***
  Sub numele cernea barbu etc.nu este ciumacenco si daca consideri ca este ridicol ce am scris comenteaza macar un singur aspect sustinut de mine ,DACA TE DUCE CAPUL. Cati cetateni a primit in audieta MS fata de DN. Cunosc cazuri reale sub acest aspect. Tot ce am afirmat cunosc foarte bine, personal am trecut prin umilinta de a incerca luni in sir sa fiu primit de MS nu s-a putut, ceea ce nu s-a intamplat in cazul lui DM. . Poti sa aducu domnule Rau vre-un argument contra celor sustinute ??????? Eu nu am preferinte politice , sunt doar impotruiva lichelelor inclusiv a celor de teapa ta care ori nu vezi ori esti incapabil ori esti unul dintre ei si te deranjeaza ca se mai scrie si realitatea. Poti sa ii ei acasa la tine , dar scapa-ne de ei.
  6
  15
  Raportează
 • postat de Rau
  Marți, 10 Iunie 2014 13:11
  2.36.59.***
  Nici eu nu sunt un mare admirator a domnului Stan,dar e unul pe aici care scrie cu IP 193.230.156.151 scrie contra lui Stan sub fiecare articol cu 100 de nume Cetateanu,Barbut,Cernea etc...O fi Ciumacenco:))) Oricum e ridicol..
  10
  10
  Raportează
 • postat de tot eu
  Marți, 10 Iunie 2014 12:42
  93.122.132.***
  Citind de sus pana jos, am tras concluzia:Si primarul asta fura de stinge. Darama si nu face nimic in loc. Se lauda cu ce au inceput altii. Parcul Rizer e neterminat.Parcul de la Pastila NU e cel mai tare din tara. E unul obisnuit si atat. Eu ii doresc din suflet sa aiba parte sa locuiasca cu familiile lui pe terenul de la Ancora. Si in Micro 19, parca era vorba sa se faca parcari si locuri de joaca cu multa verdeata. S-a hotarat pana la urma sa se fure banii prin expresia "alei pietonale" .De la anul tot poporul sa se pregateasca sa plateasca in plus taxe, in compensare la banii pierduti din taxele pe garaje. Galateni destepti, unul si unul.-asta e pentru cei ce s-au bucurat pentru un Galati frumos si demolat!-- Si... la mai mare!
  3
  20
  Raportează
 • postat de vio
  Marți, 10 Iunie 2014 12:24
  86.127.209.***
  Si cu reducerea nr. abonamentelor gratuite la TRANSURB s-a facut un lucru bun.
  Acum se mai poate circula cu autobuzul.
  Dar cei de la Gospodarire Urbana SRL - Societate a CL Galati, trebuie sa faca ceva cu Plaja Dunarea in maxim 2 saptamani. Pacat de amplasarea acestui loc de agrement.
  6
  6
  Raportează
 • postat de Silviu
  Marți, 10 Iunie 2014 12:04
  5.13.151.***
  PT CINE NU STIA SAU NU A CITIT ARTICOLUL L-AM POSTAT AICI În urmă cu fix doi ani de zile, Marius Stan câştiga, la pas, alegerile pentru funcţia de primar al Galaţiului. „Noul Galaţi” a funcţionat ca un fel de miraj spre care electoratul s-a îndreptat, sătul de anii în care oraşul a stagnat bătrâneşte, sub mandatele lui Dumitru Nicolae. Lumea era pur şi simplu însetată, disperată după o schimbare. Dar n-ar trebui aici să-i facem prea multe reproşuri numai lui Nicolae. Dacă e să ne amintim bine, omul nici nu şi-a mai dorit al treilea mandat, simţea că îl cam lasă puterile, că Primăria nu mai e de el, dar „a fost pus în geamul” electoral pentru a mai colecta, încă o dată, voturile pensionarilor sau ale combiniştilor nostalgici.
  În 2012, Marius Stan a fost la locul potrivit, în momentul potrivit. Era, până la urmă, un erou, un fel de „Iohanis” al sportului, care reuşise să facă din Oţelul Galaţi campioana ţării! Unde mai pui că, disperaţi de imobilismul din administraţie, de efectele tot mai usturătoare ale crizei economice, gălăţenii au vrut o schimbare, au vrut sânge proaspăt! Iar partidele cam duceau lipsă de aşa ceva. Politica de cadre la nivelul Galaţiului era cam smochinită, iar cei doi, trei protejaţi ai lui Dobre, Nica sau Durbacă erau insipizi, incolori şi inodori în ochii electoratului. Erau buni de puşi, pe blat, directori sau membri prin vreun CA, dar n-aveau alonjă de primar. Marius Stan a fost, în schimb, figura mesianică numai bună de pus la bătaie de USL. Aura sa de campion era suficient de orbitoare pentru ca lumea să nu observe că mulţi dintre consilierii de ieri, care duseseră de râpă oraşul, se prezentau acum, pe buletinele de vot, pe lângă Stan, desigur, drept forţa vitală, înnoitoare a societăţii. Ca să mergem până la capăt, nici măcar Marius Stan nu era coborât din cine ştie ce sfere fără de prihană, ci venea tot după un mandat de consilier local. Or n-a auzit nimeni ca, în perioada 2008-2012, să se fi legat cu lanţuri de poarta Primăriei în semn de protest pentru vreun matrapazlâc petrecut prin Consiliul Local. Promisiunea „Noului Galaţi” a fost însă tot ce a contat, iar cetăţenii au alergat disperaţi după ea, dornici „să se întâmple ceva” şi în târgul acesta.
  Din păcate, chiar şi acum, după doi ani de zile de la alegerea lui Marius Stan ca primar, gălăţenii încă mai aşteaptă „să se întâmple ceva”. „Noul Galaţi” întârzie însă să se concretizeze pe măsura aşteptărilor. Da, s-a mai făcut un mall, un supermarket, iar meritul le revine aici în primul rând investitorilor privaţi. Dar unde sunt marile proiecte ale municipalităţii, unele care cu adevărat să schimbe faţa oraşului, să pună economia în mişcare, să dea sentimentul că, în sfârşit, Galaţiul începe să pulseze economic şi social? În afară de fantasma tunelului pe sub Dunăre, pe care primarul pare a fi dispus să parieze până la capăt, nu s-a venit cu nici un „plan B”. Proiectele măreţe trâmbiţate acum doi ani au rămas în covârşitoarea lor majoritate tot la stadiul de promisiuni. Asta, la o adică, dacă ar fi să mergem pe o atitudine fatalistă, n-ar fi tocmai o surpriză pentru gălăţeni. Promisiuni cu ghiotura s-au făcut şi pe vremea lui Durbacă, şi a lui Nicolae. Ce s-a întâmplat? Pleacă ai noştri, vin ai noştri! Dar, oare, asta îşi doreşte Marius Stan? Un "Nou Galaţi" cu metehne vechi? Vrea să intre şi el în panoplia primarilor care au fentat Galaţiul?
  2
  5
  Raportează
 • postat de Silviu
  Marți, 10 Iunie 2014 11:52
  5.13.151.***
  Pt postat de "cetatean multumit si cu putin " tipic romanesc despre genul asta de votanti vorbeam mai devreme... sper ca si la munca esti multumit cu putin , sper ca si sotia ta este multumita cu putin si la fel copii tai sper sa fie multumiti cu putin... asa se nasc patroni , manageri care au forta de munca multumita cu putin... cred ca asta e conceptia cetateanului roman vedem doar sfertul plin al paharului...mult succes celor multumiti cu putin...
  4
  9
  Raportează
 • postat de muccelgroaznic
  Marți, 10 Iunie 2014 11:45
  193.231.148.***
  Ce rost au aceste „realizari” atata timp cat cetatenii acestui oras sunt privati de cele mai elementare conditii: apa potabila, apa calda, caldura iarna? Ce importanta au aceste cand soferii injura zilnic pe primar pentru slalomul printre strazi datorita unor lucrari blocate din nu stiu ce motive? Circulatia cu masina in Galati este un infern. Infrastructura proasta a drumurilor de intrare si iesire din Galati (aici avem in vedere si viaductul) lasa de dorit si multi nervi creeaza. Atragerea investitiilor mari care sa salveze economia orasului si judetului este prioritatea, nu stadioane, K1, iluminatul festiv si modul de petrecere a timpului liber. Oamenii au nevoie de locuri de munca din care sa rezulte salarii si apoi distractii. Orasul este jalnic Domnule Primar! Si dumneavoastra de asemenea! Increderea galatenilor in dv. va confirma aceasta. Dati importanta lucrurilor de mica importanta si le ignorati pe cele cu adevarat stringente! Nu sunteti primarul pe care-l asteptau galatenii....Imi pare rau acesta este tristul adevar.
  2
  17
  Raportează
 • postat de un simplu cetatean
  Marți, 10 Iunie 2014 11:23
  5.13.165.***
  Avem nevoie de locuri de odihna PENTRU TOTI CETATENII si mai ales de O PLAJA DECENTA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, pentru ca trece pe langa orasul nostru DUNAREA si SIRETUL. COSTA ATAT DE MULT O PLAJA ?
  1
  18
  Raportează
 • postat de CONSTANDACHE
  Marți, 10 Iunie 2014 11:22
  5.13.195.***
  Parcul RIZER,parcul VIVA,MALL-UL, SALA SPORTURILOR SUNT PRELUATE de la fostul primar. As vrea sa vad un CINEMATOGRAF la MALL-anul acesta,cum s-a promis.As vrea o primarie moderna-cum s-a promis.Mi-as dori un stadion nou-cum s-a promis.As vrea o colaborare mai buna cu BRAILA pentru constructia PODULUI
  3
  19
  Raportează
 • postat de cetatean multumit si cu putin
  Marți, 10 Iunie 2014 11:21
  109.102.57.***
  Ce imi plac astia care arunca cu vorbe asa la intamplare .. gen de ce sa ne multumim cu putin etc .... dar cu ce sa ne multumim cu NIMIC ca pana la MS? raman la parerea mea ca mai bine putin dar sa se vada decat nimic (vorba romaneasca si cu bani luati si ...... ). Iar pentru cei care plang dupa garaje, in micro 19 deja s-a instalat ceva pe acolo se lucreaza ... dar tot asa se vrea peste noapte hop top ... si mai mult 100% o sa il laud pe MS pentru tupeul de a se pune contra opozantilor detinatori de garaje de la ancora (unii nu toti) si care sunt si cu functii prin diverse posturi caldute date de partid.
  La Spitalul Judetean plangi cu lacrimi .. dar toti doctorii sunt membri activi de partid cu functii... ce draq ma medicul e medic lasa ma politica si dedicate meseriei pentru care te-ai pregatit. ce naiba stiu aia de administratie. Daca se pricepeau poate reuseau sa faca ceva din spitalul ala. Nu degeaba umbla vorba prin Galati ca cel mai bun medic la noi la Galati e trenul spre Bucuresti(Iasi) etc numai la GL sa nu stai.
  14
  12
  Raportează
 • postat de CONSTANTIN
  Marți, 10 Iunie 2014 10:14
  93.113.153.***
  Daca tot se face un bilant la jumatatea mandatului sa-mi spun si eu punctul meu de vedere. Nu tin nici cu cei cu garaje ,nici cu cei fara,dar ma astepatm sa apara ceva EXTRAORDINAR in urma acestei initiative,dar constat ca se vorbeste mult si se face putin.Invitam pe domnul primar sa mai faca niste vizite prin cartiere asa cum o facea inainte de alegeri sa mearga pe jos pe trotuare ,printre blocuri,printre masini parcate de aiurea ,sa stea de vorba cu alegatorii sa le afle doleantele . Mai este timp sa repare ce nu a facut. Este momentul sa folosim la maxim fondurile europene. Asa va ramane in isoria Galatiului si poate va fi reales in urmatorul mandat. Nu este timp de pierdut. SUCCES.
  15
  11
  Raportează
 • postat de abcd
  Marți, 10 Iunie 2014 10:10
  5.13.142.***
  dumitru nicolae a fost primar atata vreme si n-a observat mai nimic in oras, marius stan e primar de 2 ani si parca parca lucrurile capata alt contur. mai este mult pana cand galatiul se va moderniza, dar eu cred ca s-a inceput cu dreptul si sa nu mai fim asa de carcotasi. Domnule primar, eu personal mai vreau LOCURI de MUNCA si CINEMA pe langa tot ce ati facut pana acum.
  22
  16
  Raportează
 • postat de mara
  Marți, 10 Iunie 2014 10:09
  82.157.218.***
  ce putea sa faca in acesti 2 ani ???
  un lucru foarte simplu>>>>sa-si umple sarsanalele cu bani si pe aici ti-e drumul, dupa noi potopul.
  am fost, am vazut, raman in istoria tarii , huzuresc in avutie. Restu sa ramina cu ce nu au.
  8
  23
  Raportează
 • postat de Silviu
  Marți, 10 Iunie 2014 10:03
  5.13.151.***
  Concluziile mele dupa doi ani de mandat este ca avem nise votanti retardati care inca mai cred in povesti cu zane. Cu doua luminite si trei flori nu se face primavara ... este foarte adevarat ca nici cei din urma nu au facut mare branza dar am ajuns sa ne multumim cu putin si asta cred ca e cea mai mare pierdere. Cat despre MS nu pot sa zic ca a iesit din tiparul fostilor primari ba chiar mai mult tine partea unor societati precum apa canal , vega , carrefour...societati care probabil l-au sponsorizat in campania electorala desi nu stiu daca mai era cazul de bani ca a plecat de la Clubul otelul cu cateva milioane bune de euro si avea cu ce sa se finanteze. Cat despre sotia lui este actionar la teatris are pub-ul doors coincidenta sau nu tot dupa ce a plecat cu banii de la clubul de fotbal asa ca sa ne mai lase sustinatorii acestui primar ca pt mine nu au argumente... P.S. Aveti grija sa nu va muste cainii comunitari cand iesiti pe strada , noaptea e bine sa folosti autan pentru tantari si deschideti bn ochii sa nu cadeti intr-o groapa fie de pe strada fie pe trotuar...
  8
  24
  Raportează
 • postat de UN UMIL ALEGATOR
  Marți, 10 Iunie 2014 10:00
  93.113.153.***
  Ce rosat are sa evaluam rezultatele la jumatate de mandat ale primarului ales de cetatenii pe care i-a dezamagit.
  Nu se vede ce a rezutrat in urma demolarii maghernitelor si garajelor! Mormane de moloz,gropi de gunoi,mizerie de nedescris, adevarate focare de infectii . Toate acestea nu dau deloc bine ochiului, din contra parca sunt ca dupa bombardament. Sa arate ceva concret ce a rezultat in urma demolarilor si cati bani s-au strans la bugetul local in urma acestei initiative mult trabitata.Rercomandarea ar fi : sa ne ia ochii cu ceva extraordinar ce nu au facut predecesorii lui si atunci toata stima. Pana atunci sa-si revizuiasca singur promisiunile facute si sa ia act de nerealizari. ASTEPTAM!!!!!!!!!! CEVA SPECTACULOS.
  3
  17
  Raportează
 • postat de dusmanul lui
  Marți, 10 Iunie 2014 09:49
  5.13.199.***
  nu am nimic cu daramatul chioscurilor sau garajelor dar deja au trecut mai mult de 2 luni si in unele zone unde circula pietonii nici nu sa finisat trotuarul respectiv fiind santier si acum ex la bingo europa unde a fost un chiosc acum trotuarul e vai de el la ireg pe siderugistului la fel ditamai piatra sta sa cada pe picioare MACAR STRICI FACI TREABA PANA LA CAPAT NU JUMATATI DE MASURA si mai multa curatenie in tot orasul nu numai in centru. spatii verzi mai multe. nu buruieni cum exista acum.trotuarele sunt pline de gropi
  4
  25
  Raportează
 • postat de Cetatean al urbei
  Marți, 10 Iunie 2014 09:49
  89.122.191.***
  In urma cu 25 ani, orasul nostru se numara printre primele centre dezvoltate si cu potential, acum am ajuns la urma datorita proastei gestionari si a interesului personal al edililor care l-au administrat. Comparati evolutia altor mari centre din tara si intrebati-va cum de EI au REUSIT ??? Acum e inutil sa aratam cu degetul la cei care NU au facut nimic, in al 12 lea ceas TREZIREA celor care sunt in masura SA FACA, SA SCHIMBE, SA IMBUNATATEASCA orasul Galati si traiul celor care-l populeaza. Ganditi-va la ce lasati in urma voastra ca si mostenire, nu numai rudelor ci si celor multi care va vor mentiona de-a lungul timpului in istoria orasului. Spor la REALIZARI.
  13
  16
  Raportează
 • postat de CETATENII URBEI
  Marți, 10 Iunie 2014 09:48
  79.116.104.***
  CEVA A FACUT DAR, NU SUFICIENT! IN ORI CE CAZ FATA DE DURBACA SI DUMITRU CU 3 MANDATE DE PRIMAR A REALIZAT MAI MULTE!
  PARCA EREA LICITATA SI LUCRAREA DE LA INELUL DE ROCADA DIN VALE TIGLINEI!!
  VREAU MODERNIZAREA EUROPEANA A STADIONULUI DUNAREA SI IMPREJURIMI!
  PARCA ERA LICITATA SI NOUL SEDIU AL PRIMARIEI PE ACEL SCHELET DE LANGA PREFECTURA?
  AS DORI SA SE IMPUTE SUMA DATA PE CHIRIE DE CURTEA DE CONTURI!
  NE DEZINFORMATI DL. ZIARISTI VEDETI CE ATI SPUS IN ZIARELE DIN URAMA!!??
  DORESC INFORMATII PRECISE!
  9
  15
  Raportează
 • postat de GALATEAN
  Marți, 10 Iunie 2014 09:47
  5.13.135.***
  PROBABIL CEI DOI DE DE MAI JOS AU AVUT COCINE..pardon..GARAJE SAU CHIOSCURI DE SUNT ASA REVOLTATI...!!!!???Va placea *****eala si mizeria care era si care este inca.....SPER SA DARAME TOATE GARAJELE SI CHIOSCURILE DIN GALATI.....!!!SA DISPARA MIZERIA PE CARE DURBACA SI NICOLAIE TIMP DE 20 DE ANI AU LASATO.....! IAR PENTRU CETATEANUL DE MAI JOS CARE-I FACE PROSTI PE CEI CARE AU VOTAT...SA AFLE CA PROST ESTE EL CARE PROBABIL A DAT SPAGA PENTRU A FACE UN GARAJ SAU CHIOSC,pardon...COCINA SI ACUM II PARE RAU .....!!!!!!
  10
  18
  Raportează
 • postat de Dan
  Marți, 10 Iunie 2014 09:43
  92.103.228.***
  Primarul a facut intr-un an cati nu au facut restul primarilor in 23 ani ..........defapt ceilalti nu au fost primari.......PAPAGALI...
  19
  15
  Raportează
 • postat de cetatean multumit si cu putin
  Marți, 10 Iunie 2014 09:42
  109.102.57.***
  Bravo Dl. Marius Stan, ca din tot ce a-ti facut (str. otelarilor, str. frunzei, parcul viva, parcul rizer(la care mai trebuie lucrat), gradina publica, darmat garaje, darmat chioscuri, sala sporturilor, lumini in oras de sarbatori (chiar frumoase fata de alti ani) chiar si imitatia aia de mall(poate daca ii punem si cinema ar fi ceva de el) etc) deci chiar daca la fiecare in parte a-ti avut prajitura dumneavoastra, sincer pe mine nu ma intereseaza atat timp cat totusi ceva ramane in urma. BRAVO. Si acum anticipat pt cei care o sa vina bla bla, ce am avut pana acum in orasul nostru? banii tot s-au furat dar in urma ce a ramas? NIMIC.
  Mai bine asa, ia omul si pentru el dar macar lasa si ceva in urma si oricum nu e dovedit ca a luat dar sa vorbim dupa cum spune lumea.
  Sa ia dar sa si faca, nu ca pana acum au luat tot, au supt tot si noi am ramas cu ...... (tot ceva de supt ... bomboane)
  18
  11
  Raportează
 • postat de Costi
  Marți, 10 Iunie 2014 08:56
  5.13.151.***
  Ce repede s-au adunat sa comenteze vanzatoarele chioscurilor care nu dau bon fiscal si proprietarii de garaje cu wc. Si nu ma refer aici de cei carora li s-au darmat deja maghernitele, ca ei nu mai au nimic de pierdut, ci de cei care urmeaza....si care tot spera sa se intample ceva cu primarul inainte sa ajunga pe strada lor :)))
  13
  19
  Raportează
 • postat de CERNEA
  Marți, 10 Iunie 2014 08:06
  193.230.156.***
  Cand un mandat nu face nimic da vina pe cei din mandatul anterior. Nu cunosc faptul ca Dumitru Nicolae si-a scolarizat progeniturile in strainatate ptr. ca nu are. Nu cunosc vilele multe facute de acesta ptr. ca nu le are. Nu cunosc masinile de marca multe pentru ca chiar daca le are nu a defilat cu ele ostentativ cum face Marius Stan. Cunosc foarte multi oameni care au fost in audiente si care chiar si-au rezolvat unele probleme cu Dumitru Nicolae CEEA CE NU S-A REALIZAT CU MARIUS STAN. NU CUNOSC FIRMELEL SOTIEI LUI DUMITRU NICOLAE DAR CUNOASTEM PE CELEL A SOTIOAREI LUI MARIUS STAN.APROPIEREA DE CETATEAN ESTE UNA DIN COMPONENETELEL ESENTIALE LA UN PRIMAR. TOT CE S-A FACUT IN ACEST MANDAT S-A FACUT CU BANI EUROPENI IAR INVESTITIILE PRIMARULUI NU SE VAD. PARCUL RIZER O CATASTROFA IAR GRADINA PUBLICA A FOST DOAR CURATATA. COMPARATI ACESTE DOUA OBIECTIVE CU VRE-UN PARC DIN TECUCI, BACAU CHIAR SI TG. BUJOR???? LINGAII SA RASPUNDA. SI INCA CEVA DE CE DATI VINA PE DUMITRU NICOLAE CAND ECHIPA LUI MARIUS STAN( FLORIN POPA ETC.) ESTE CU ACEEASI OAMENI CU CARE A LUCRAT DUMITRU NICOLAE. ASTIA CE AU FACUT???????MULTUMIM PENSIONARILOR SENILI CARE AU ALES DE FIECARE DATA CE AU VISAT.
  19
  22
  Raportează
 • postat de ADYtza74
  Marți, 10 Iunie 2014 08:04
  5.13.129.***
  In ultimul an de mandat se vor misca toate, in baza scuzei ca in ceilalti ani s-au dus lupte cu rauvoitorii.
  6
  22
  Raportează
 • postat de manipulator de rasa
  Marți, 10 Iunie 2014 07:21
  5.13.164.***
  imagine imagine si doar atata culori toporasi flori box concerte o cacealma clasic romaneasca nimik solid nimik matur totul fals parculete nimik solid nimic matur
  14
  25
  Raportează
 • postat de Gimy
  Marți, 10 Iunie 2014 06:47
  79.116.97.***
  Presimt ca va fi cel mai comentat articol din ultima vreme.
  Cea mai buna evaluare ce o poate face orice alegator este sa puna in oglinda perioada Durbaca+Nicolae si perioada Marius Stan. Ca nu le-a facut pe toate e clar, insa Galatiul s-a miscat in 2 ani mai mult decat s-a miscat in 20. Puteti sa il faceti cap de minge, puteti sa il atacati cat vreti, cetatenii Galatiului chiar vad schimbari dupa atatia ani. Sa vedem cum va veti lupta cu asta.
  Ganditi-va cam ce om ar putea pune PSD-ul sa se bata cu Stan la alegeri. Sa il vedem pe Bacalbasa? Doamne fereste.
  33
  30
  Raportează
 • postat de radu
  Marți, 10 Iunie 2014 06:27
  92.82.186.***
  Ultima gaselnita a primarului este incredibila;prin hotarire de consiliu local stabileste ca toti locatarii indiferent de clasa de precizie a apometrelor sa participe la cota de pierderi
  Deci cel care prin efort financiar are montat un apometru performant care inregistreaza si cea mai mica picatura de apa este pus pe acelasi plan cu cel care are apometru de clasa inferioara si care nu inregistreaza decit de la un anumit debit
  Licheaua repetenta absolventa de facultate intre doua meciuri contrazice pina si legile fizicii , numai de dragul societatii ApaCanal dealtfel o societate capusa cu venituri pompate in consiliul local si care in loc sa contribuie la bunastarea urbei impoziteaza pina si apa de ploaie
  rusine primarule , si sincer imi pare rau ca te am votat .
  13
  38
  Raportează
 • postat de eu pentru prostii care l-au votat pe stan
  Marți, 10 Iunie 2014 05:00
  78.96.254.***
  cap de minge a fost tzaca din start. IQ de fotbalist cu liceu seral facut la Metalurgic, mentalitate de blatist si evazionist din fotbal. omul nu-i prost destul pana nu e si fudul. numai cum vrea el, nu conform legii. cine seamana vant culege furtuna. sper sa-l ajunga blestemele celor cu chioscurile si garajele darmate abuziv.
  25
  43
  Raportează
 • postat de pampam
  Marți, 10 Iunie 2014 01:00
  89.137.224.***
  Concluzia mea dupa doi ani de mandat ai primarului noastru! Omul este prea singur si prea derutat de cei cativa consilieri-directori care il inconjoara! Pam-pam!
  13
  28
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.