Gălăţenii, despre cabinetele stomatologice: "Tarifele sunt exagerate!"
Foto: Foto: Nicoleta Onofrei

Gălăţenii, despre cabinetele stomatologice: "Tarifele sunt exagerate!"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În cadrul unui sondaj de opinie am vrut să aflăm ce cred gălăţenii despre reintroducerea decontărilor serviciilor stomatologice. Prima întrebare a vizat tocmai acest aspect, în vreme ce prin a doua întrebare a urmărit să aflăm părerea trecătorilor în legătură cu preţurile aplicate în cabinetele de medicină dentară.

Ana Axente, 65 de ani: "Preţurile pe care le găseşti în cabinetele stomatologice sunt exagerat de mari dacă ne raportăm la veniturile gălăţenilor. Nu este normal ca pentru o singură plombă, în care doar aplică, să-ţi ia o groază de bani. Aici mai este o problemă: marea majoritatea a medicilor nu dau bonuri fiscale, ceea ce înseamnă că toţi banii le rămân lor în buzunar. Aşadar, evaziunea e şi aici în floare".

Camelia Hulubei,  58 de ani: "Tarifele de la dentist sunt puţin cam piperate. Nu toată lumea îşi permite să meargă pentru o lucrare dentară, lucru dăunător pentru sănătatea întregului corp. Mai ales tinerii ar trebui sprijiniţi. Chiar şi după ce vor începe să fie decontate, nu cred că lucrurile se vor schimba foarte mult. Autorităţile ar trebui să ia măsuri şi pentru reducerea evaziunii din aceste cabinete, unde nu prea se dau bonuri după lucrări".

Cătălin Margine, 36 de ani, economist (foto): "Din punctul meu de vedere preţurile pentru tratamentele stomatologice sunt în regulă. Nu cred că tarifele sunt exagerate. Statul însă ar trebui să intervină în mai mare măsură pentru a-i sprijini pe cei care au probleme de această natură. Ştiu că deja se aplică unele reduceri, dar nu ştiu în ce măsură sunt suficiente".

Citit 1012 ori Ultima modificare Duminică, 29 Iunie 2014 22:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.