MERCURIAL/ Unde găsiţi în Galaţi CELE MAI IEFTINE aparate de AER CONDIŢIONAT

MERCURIAL/ Unde găsiţi în Galaţi CELE MAI IEFTINE aparate de AER CONDIŢIONAT
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vă prezentăm cele mai bune oferte din magazinele din oraş la aparatele de aer condiţionat şi la ventilatoare, dat fiind faptul că zilele călduroase au început să-şi ceară drepturile în acest sezon estival. Şi de data aceasta, „Viaţa liberă” a făcut un raid şi a identificat cele mai bune preţuri la produsele care ne ajută să trecem mai uşor peste această vară care a devenit, în ultima vreme, din ce în ce mai călduroasă.

Oferte generoase în mai toate magazinele

Magazinele de electronice şi electrocasnice au o ofertă mai mult decât generoasă pentru cei care vor să-şi achiziţioneze un aparat de aer condiţionat, preţurile variind în funcţie de marcă şi facilităţile oferite de acesta.

Astfel, la Flanco, oferta săptămânii la acest segment de produse ne prezintă aparatul Vortex, care costă 999,9 lei.

În schimb, la Altex, la aceeaşi firmă, noi am identificat preţuri ceva mai bune la aparatele de climatizare, precum 869,90 lei sau 819,90 lei, acestea fiind reduse substanţial, în cadrul promoţiilor derulate de magazin. De asemenea, cei care vor să investească mai mult, pot opta pentru cel de la Zass, care costă 1.399 lei, un preţ cu o reducere de aproape 600 de lei.

Nici magazinul Domo nu trebuie trecut cu vederea atunci când faceţi un studiu de piaţă înainte de cumpărarea unui aparat de aer condiţionat. Aici am găsit preţuri precum 1.049 lei pentru MSR, 1.099 lei pentru Intverter Neo şi 1.169 pentru Inverter Westwood. De asemenea, o ofertă deloc de neglijat este cea a produsului de la Daewoo, care costă 1.269 lei, preţul acesta fiind rezultatul unei reducere de peste 500 lei.

Mai departe, am consultat şi oferta magazinului Emag, unde am găsit preţuri la fel de atractive precum cele enumerate anterior. Aici avem aparatul de climatizare MSR la preţul de 899,99 lei, aparatul Heiner care costă 1.299 lei şi, o reducere substanţială care merită luată în calcul de cei care au portofelul mai gros, produsul de climatizare de la Samsung, care costă 1.749,99 lei. Acestea nu sunt singurele oferte ale magazinelor verificate, însă noi am selectat cele mai mici preţuri.

Ventilatoarele, o alternativă mai ieftină

Este bine ştiut faptul că achiziţionarea unui aparat de aer condiţionat presupune eforturi financiare ceva mai mari, însă cei care totuşi vor să treacă cu bine de căldura toridă a acestei veri pot opta şi pentru ventilatoare, care au preţuri pentru toate buzunarele. Astfel de aparate pot fi găsite în toate magazinele enumerate mai sus, dar şi în supermaketuri, sub mai multe forme - cu picior, de cameră sau de birou, cu preţuri ce pornesc de la 40 lei şi pot ajunge până la 500 lei.

Citit 1711 ori Ultima modificare Duminică, 03 August 2014 11:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.