Un spital numit dorinţă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Destinul, politica sau pur şi simplu ghinionul au  făcut ca despre viitorul spital judeţean/regional mai mult să se discute decât să se realizeze ceva. După ce, în mandatul trecut, intenţia liberalului Nicolăescu de a construi spital judeţean la Galaţi, către Vânători, a fost aspru criticată de social-democraţi (care au reclamat ba că spitalul va fi prea mic – judeţean, nu regional ca cel de la Constanţa! – ba că nu va mai fi deloc – că nu se mai alocă fonduri), acum a venit rândul social-democraţilor să promită şi al liberalilor să acuze.

Deputatul liberal Victor Paul Dobre a anunţat, vineri, că în baza unui răspuns al ministrului Bazac, a aflat că „spitalul regional se va construi, însă nu în prima etapă, când se vor construi 15 unităţi la nivel naţional, ci într-o etapă viitoare, al cărei termen nu îl cunoaştem”.

În replică, secretarul de stat gălăţean Aurel Nechita a caracterizat declaraţia lui Victor Paul Dobre ca fiind „politică”  şi a spus că „de spital mă ocup personal, este vorba despre un spital regional care se va construi, probabil între Galaţi şi Brăila,  în ciuda oricăror orgolii locale… Voi face tot ce e posibil sau imposibil ca acest spital să se construiască în prima etapă, când se vor construi cele 15 spitale în ţară”.

Citit 610 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.