Maşinile Poliţiei stau parcate pe trotuar în centrul Galaţiului

Maşinile Poliţiei stau parcate pe trotuar în centrul Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Esplanada de la Biserica Greacă s-a transformat în parcare pentru maşinile Secţiei 1 Poliţie. Chiar dacă Poliţia ar trebui să ofere un exemplu de bună practică, micul parc este plin de maşini pe tot parcursul zilei, poliţiştii fiind primii care par să parcheze aici, aşa cum ne sesizează şi cititorii. „Pentru a intra la Secţia 1, poliţiştii intră printre Biserica Greacă şi Muzeul de Istorie (unde nu a fost drum niciodată). S-a distrus tot centrul civic, în faţa Lapidariumului. Maşinile Secţiei 1 Poliţie sunt parcate aici, cu toate că sunt locuri şi în altă parte”, arată o sesizare trimisă pe adresa redacţiei.

Citit 1904 ori Ultima modificare Duminică, 07 Septembrie 2014 16:20

4 comentarii

 • postat de gus
  Luni, 08 Septembrie 2014 11:39
  79.116.104.***
  ei sunt dumnezeu, dar cand ajung acasa se schimba foaia devin niste mielusei supusi nevestei la papucul femei... :)
  4
  3
  Raportează
 • postat de andreea
  Luni, 08 Septembrie 2014 10:18
  86.127.208.***
  Povestea stă cam aşa. În laterala secţiei de poliţie, a fost amenajată o parcare, cu indicator (de parcare) cu tot ce trebuie. Este mai comod pentru tovarăşii miliţieni să parcheze unde vor ei. Măşinile care se văd în fotografie, la umbră, sunt maşinile lor personale cu care vin dimineaţa la servici. Le parchează "frumuşel " peste tot. Nu contează că este parc, alee sau intrare intr-o instituţiei. Mă întreb dacă eu muritor de rând aş proceda astfel ce s-ar întâmpla????????? De fapt ştiu. În geam ar fi o amendă, iar roţile ar fi blocate.
  4
  4
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Luni, 08 Septembrie 2014 08:38
  213.218.53.***
  Lasand la o parte ca masinile nu ar trebui parcate pe dalele respective.. . totusi

  "cu toate că sunt locuri şi în altă parte”, arată o sesizare trimisă pe adresa redacţiei.

  unde sunt locuri in alta parte ??? Sesizarea este absurda din acest punct de vedere.

  In primul rand ar trebui amenajata continuarea parcarii catre sectia 1 de Politie
  si apoi peste toata zona turnat asfalt. Dalele sunt scumpe se rup (se rup si in zona bisericii unde nu au fost parcate masini niciodata) si sunt doar asa sa faca buzunarul gros al unora care obtin contracte grase cu primaria.
  1
  6
  Raportează
 • postat de Pot să stea acolo, strică aspectul esplanadei, dar beleaua este că sparg și distrug plăcile esplanadei. Se poate crea o mică parcare, dacă duce capul celor din Primăria Galați, dar nu duce cu siguranță.
  Duminică, 07 Septembrie 2014 20:09
  92.86.70.***
  Nu mă deranjează că stau parcate acolo, poate strică aspectul esplanadei, dar s-au spart în draci plăcile unde îți sucești picioarele și când plouă se crează mari băltoace. Trebuie amenajată o mică parcare și pentru mașinile poliției, logic.
  1
  18
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.