Adrian Sobaru, REŢINUT DE POLIŢIE, după ce A INTRAT CU MAŞINA în gardul GUVERNULUI
Foto: Foto: nasii.ro

Adrian Sobaru, REŢINUT DE POLIŢIE, după ce A INTRAT CU MAŞINA în gardul GUVERNULUI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Angajatul TVR Adrian Sobaru, care în 2010 s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului într-o tentativă de sinucidere în semn de protest, a intrat miercuri cu maşina în gardul de la Palatul Victoria, ulterior fiind imobilizat de jandarmi, care l-au dus la Secţia 1 de Poliţie. Sobaru nu a oprit deloc la bariera de la intrare şi a strigat jandarmilor care l-au reţinut : "Vă place cum arată ţara asta ?", relatează martorii incidentului.

Potrivit martorilor, Sobaru a intrat în forţă, dinspre Piaţa Victoriei, în una dintre cele două porţi centrale ale clădirii Guvernului, cea prin care maşinile demnitarilor ies din curte, fără să încetinească. El a fost imobilizat de jandarmi şi dus la Secţia 1 pentru a fi audiat, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie.

La şedinţa Camerelor Parlamentului din 23 decembrie 2010, electricianul TVR Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului într-o tentativă de sinucidere în semn de protest, el strigând: "Boc, aţi luat drepturile copiilor".

Sobaru a căzut atunci de la o distanţă de cinci metri peste unul dintre pupitrele sălii de plen, pe care l-a şi rupt. El purta un tricou pe care scria "Ne-aţi ciuruit/Ne-aţi ucis viitorul copiilor noştri/ Ne puteţi lua viaţa şi banii, dar nu şi LIBERTATEA".

 

Citit 1110 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Septembrie 2014 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.