BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ Galaţi/ Aproape 700 de joburi pentru ABSOLVENŢI

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ Galaţi/ Aproape 700 de joburi pentru ABSOLVENŢI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* 4.055 de gălăţeni şi-au finalizat studiile în acest an, iar angajatorii pun la bătaie 680 de posturi


„Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”, ce va fi deschisă vineri în Galaţi, la Universitatea „Dunărea de Jos” (strada Domnească, vizavi de Primărie), şi la Tecuci, la Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie, reuneşte nu mai puţin de 105 firme locale şi naţionale, care pun la bătaie 680 de posturi. Destul de puţine, am putea spune, dacă facem comparaţie cu numărul de persoane din judeţul nostru care şi-au finalizat studiile în acest an: 4.055 de absolvenţi, dintre care 703 cu studii superioare şi 3.352 cu studii liceale/postliceale.

Ce fel de angajaţi caută firmele gălăţene

Cei 69 de agenţi economici care şi-au confirmat prezenţa la evenimentul organizat în Galaţi le oferă absolvenţilor şomeri 606 locuri de muncă. Pentru 480 dintre acestea se doresc persoane cu studii medii, iar 126 de posturi pot fi ocupate doar de către absolvenţii cu studii superioare.

Angajatorii caută următoarele categorii de personal: agent vânzări, consilier/consultant financiar, inginer industrie alimentară, farmacist, muncitor necalificat, agent de securitate, operator validare date, alpinist utilitar, patiser, bucătar, instalator, cameristă şi lăcătuş.

74 locuri de muncă la Tecuci

La Tecuci, 36 de firme vor participa la „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi" şi vor pune la bătaie 74 de locuri de muncă, 22 dintre acestea putând fi ocupate doar de persoanele cu studii superioare. Majoritatea posturilor puse la bătaie sunt de: agent vânzări, consultat financiar, lucrător comercial, instalator, electrician şi dulgher.

 CITEŞTE ŞI: 540 de gălăţeni au îngroşat numărul ŞOMERILOR

Citit 2919 ori Ultima modificare Joi, 25 Septembrie 2014 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.