A văzut-o cineva? O MINORĂ de 14 ani este căutată de PĂRINŢI şi de POLIŢIE

A văzut-o cineva? O MINORĂ de 14 ani este căutată de PĂRINŢI şi de POLIŢIE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi, luni seară, de un gălăţean cu privire la faptul că fiica sa, Alexandra - Iuliana Blaj, de 14 ani, nu a mai revenit la domiciliu după teminarea orelor de curs. Tatăl fetei le-a povestit poliţiştilor că, ulterior, a găsit în uşa apartamentului, pe exterior, un bilet scris de fiica sa, din care a înţeles că aceasta intenţionează să se sinucidă.

"După depunerea sesizării, a fost formată o echipă operativă de cercetare. În urma primelor verificări, poliţiştii au stabilit că minora nu a părăsit pentru prima dată domiciliul, ea plecând de acasă în alte două rânduri, fără ca familia să sesizeze acest lucru. De fiecare dată a revenit la domiciliu, după perioade scurte de timp. La 24 de ore de la dispariţie a vorbit la telefon cu un amic de-al său, iar alte persoane din anturaj au văzut-o pe raza municipiului Galaţi. Poliţiştii continuă activităţile de căutare a minorei, în vederea reintegrării în familie”, ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Alexandra Iuliana Blaj are 1,60 metri înălţime, păr castaniu, tuns foarte scurt. La data dispariţiei, eleva era îmbrăcată cu un pantalon albastru, strâmt, de blug, cămaşă albă, cravată roşie şi o geacă scurtă până la talie, de blug.

Cei care au văzut-o sau pot da relaţii se pot adresa celei mai apropiate unităţi de poliţie sau pot apela gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Citit 1995 ori Ultima modificare Joi, 09 Octombrie 2014 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.