ATENŢIE, COMERCIANŢI! NU se vând băuturi alcoolice în apropierea secţiilor de VOTARE

ATENŢIE, COMERCIANŢI! NU se vând băuturi alcoolice în apropierea secţiilor de VOTARE
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Conform prevederilor Legii 370/2004 - modificată, în ziua alegerilor prezidenţiale este interzisă comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice până la o distanţă de 500 de metri de secţiile de votare. Vânzarea băuturilor alcoolice este interzisă în intervalul orar 7,00 - 21,00.

Cei care vor veghea ca această prevedere legală să fie respectată sunt cei 115 poliţişti locali care vor fi în dispozitiv pe data de 2 noiembrie. „La nivelul municipiului Galaţi ne dorim un scrutin civilizat şi fără incidente, motiv pentru care Poliţia Locală le solicită agenţilor economici să ţină cont de legislaţia în vigoare, iar în ziua alegerilor să nu comercializeze băuturi alcoolice în zonele unde sunt şi secţii de votare. Vom aplica sancţiuni tuturor celor care încalcă aceste prevederi”, ne-a declarat Mihai Manoliu, directorul general al Poliţiei Locale Galaţi.

Poliţia Locală îi atenţionează pe toţi comercianţii de pe raza municipiului Galaţi că nerespectarea acestor prevederi constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 4.500 la 10.000 de lei.

CITEŞTE ŞI: Peste 520.000 de gălăţeni sunt aşteptaţi la urne

Citit 6405 ori Ultima modificare Vineri, 31 Octombrie 2014 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.