Workshop despre carte şi film, sâmbătă, la Donaris

Workshop despre carte şi film, sâmbătă, la Donaris
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Doi tineri profesori de la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, Doru Căstăian, profesor de socio – umane, şi Victor Mihăilescu, profesor de artă teatrală, vă invită, astăzi, la ora 18.00, la librăria Donaris, de pe strada Nicolae Bălcescu, la o serie de prezentări interactive despre ce înseamnă să citeşti, respectiv despre ce înseamnă să vezi filme şi de ce ar trebui să facem aceste lucruri.

„Se adresează mai cu seamă oamenilor care sunt în pragul contactului cu cartea, dar, din motive subiective, poate, ratează întâlnirea. De multe ori, oamenii au tendinţa de a substitui cartea cu filmul sau au impresia că sunt reductibile una la alta, dar fiecare dintre ele are propria sa personalitate, propriul demers”, ne-a spus profesorul Doru Căstăian, unul dintre organizatori.

Astfel, dacă eşti curios să afli mai multe despre tehnica filmului, eşti împătimit de film sau vrei să afli mai multe despre cum te-ai putea apropia mai mult de lumea cărţilor, nu rata ocazia de a vorbi cu doi împătimiţi ai lecturii, respectiv ai filmului.

Discuţiile vor dura aproximativ o ora şi jumătate.

Citit 901 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014 14:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.