REZIDENŢII mai au două zile la dispoziţie pentru a-şi schimba centrul de pregătire

REZIDENŢII mai au două zile la dispoziţie pentru a-şi schimba centrul de pregătire
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Medicii rezidenţi mai au la dispoziţie zilele de 24 şi 25 februarie pentru a solicita schimbarea centrului de pregătire. Cererile pot fi depuse la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi.

Solicitanţii trebuie să depună următoarele acte: avizul universităţii de medicină şi farmacie, respectiv al facultăţii de medicină, medicină dentară sau farmacie din centrul universitar în care se află în pregătire; avizul universităţii de medicină şi farmacie, respectiv al facultăţii de medicină, medicină dentară sau farmacie din centrul universitar în care doreşte să continue pregătirea; avizul unui coordonator de pregătire din centrul universitar solicitat; avizul direcţiei de sănătate publică din centrul universitar în care doreşte să continue pregătirea (pentru rezidenţii pe loc). Rezidenţii pe post vor prezenta şi avizul unităţii sanitare cu care au încheiat contract individual de muncă pe durată nedeterminată. De asemenea, rezidenţii trebuie să depună şi acte justificative privind motivele solicitării.

Potrivit metodologiei, criteriile pe baza cărora se vor analiza aceste solicitări sunt: anul de rezidenţiat; unic susţinător al unui copil minor; soţ/soţie cu loc de muncă în centrul universitar solicitat şi având în îngrijire copii; soţ/soţie cu loc de muncă în centrul universitar solicitat; locuinţă în centrul universitar solicitat; părinţi bolnavi sau alte persoane în întreţinere în centrul universitar solicitat. După ce vor fi depuse aceste cereri, DSP Galaţi trebuie să trimită datele centralizate la Ministerul Sănătăţii, până pe 2 martie.


CITEŞTE ŞI: Medicul rezident gălăţean care a spus nu Franţei în favoarea României

Citit 1054 ori Ultima modificare Luni, 23 Februarie 2015 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.