"Spaţiu verde? Poate pe hârtie!". Jardinieră de pe strada Coşbuc, în stare deplorabilă
Foto: Foto Florin Răvdan

"Spaţiu verde? Poate pe hârtie!". Jardinieră de pe strada Coşbuc, în stare deplorabilă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii care locuiesc la blocul M, de pe strada George Coşbuc, ni s-au plâns, acum ceva timp, despre starea în care au ajuns aşa zisele spaţii verzi ale cartierului. Unul dintre acestea este chiar jardiniera din faţa Oficiului Poştal numărul 7.

De mult timp, cei care vin la magazinele din zonă preferă să calce direct pe spaţiul verde, în loc să ocolească zece metri pentru a merge pe beton. Nici ploile şi ninsorile nu au fost prea blânde cu respectiva zonă, astfel că în loc să fie acoperită cu flori şi iarbă, jardiniera este plină de pământ răscolit, iar puţinele fire de verdeaţă care îndrăznesc să apară din loc în loc sunt repede călcate în picioare ori de oameni, ori de câini.

„Nici oamenii nu păstrează curăţenia. Degeaba vrem să avem un oraş curat şi frumos, dacă noi nu facem nimic pentru asta. Păi ce, aşteptăm mereu să vină alţii să ne facă? Unii ar vrea să adoarmă seara, iar a doua zi când se trezesc să vadă oraşul arătând ca Paris. Ori, asta nu se poate!”, spune Mihai Muşat, în vârstă de 80 de ani.


 

Citit 1435 ori Ultima modificare Luni, 16 Martie 2015 21:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.