INCREDIBIL! Pietonii din Galaţi - victime sigure pe trotuare (VIDEO&FOTO)

INCREDIBIL! Pietonii din Galaţi - victime sigure pe trotuare (VIDEO&FOTO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cu siguranţă, locuitorii oraşului Galaţi au devenit familiarizaţi cu micile cioturi de ţevi ieşite din pământ, toate având o explicaţie de necontestat. Dar mă întreb cum de s-a aprobat o astfel de decizie de către cei în măsură să dea undă verde prin oraş! Şi aici mă refer la ţevile cu pricina, care sunt pe trotuar.

Pe lângă faptul că avem nişte trotuare inestetice, "ornamentele" stradale la care fac referire sunt pericole reale, în cazul în care au fost "poziţionate strategic": în mijlocul trotuarului şi imediat după un colţ de stradă.

Exemplul de care m-am "împiedicat" sparge în acest fel un trotuar dintr-o intersecţie destul de circulată, ţinând cont că este în apropierea unui supermarket şi a unui sediu al Electrica, în Micro 21, în dreptul străzii Victor Vâlcovici.

Doar norocul face ca unele persoane să nu se împiedice de această bucată de ţeavă ori faptul că sunt din zonă şi ştiu de existenţa "obstacolului". Însă despre cei care s-au lovit de ea nu putem spune acelaşi lucru. Aveţi un exemplu de victimă în imaginea principală - deşi totul poate părea regizat. Motiv pentru care am vrut să demonstrez existenţa pericolul şi printr-o filmare, însă recunosc că nu am putut să mă pun, mai mult de câteva minute, în pielea autorilor care au "înfrumuseţat" trotuarul...

Cel mai probabil, cei care au lăsat bucata de ţeavă tocmai acolo au considerat că, la câte sunt pe trotuar în acea zonă, una în plus...

Până se va lua o măsură, dacă sunteţi pietoni şi ajungeţi prin zona amintită, mare atenţie!

Foto şi video: Monica Zanet

Citit 2524 ori Ultima modificare Marți, 16 Iunie 2015 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.