Comercianţii de ocazie, în vizorul poliţiştilor gălăţeni. IATĂ ce s-a găsit la colţul străzii spre vânzare

Comercianţii de ocazie, în vizorul poliţiştilor gălăţeni. IATĂ ce s-a găsit la colţul străzii spre vânzare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Poliţia Locală desfăşoară mai multe acţiuni prin care încearcă eradicarea comerţului stradal neautorizat, fiind vizate aici produsele din sezonul de vară, dar şi cele perisabile, şi pentru depistarea produselor alimentare cu termenul de garanţie expirat sau vândute în condiţii improprii.

“În doar câteva zile, poliţiştii locali au depistat în mai multe zone ale municipiului Galaţi diverse persoane care aveau la vânzare - pe trotuar sau din portbagajul unor autoturisme - produse lactate, lapte şi brânză. În aceste cazuri oamenii legii au intervenit aplicând sancţiuni, iar marfa perisabilă a fost confiscată şi predată la DSVSA Galaţi. În două asemenea cazuri este vorba despre o cantitate de 90 kg de brănză, produs comercializat de două persoane din comuna Banca, judeţul Vaslui (77 de kilograme) şi localitatea Cudalbi, judeţul Galaţi (13 kilograme)”, ne-a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

Persoanele care preferă să comercializeze produse perisabile în alte locuri decât cele special amenajate de Administraţia Pieţelor riscă sancţiuni care pot atinge şi 5.000 de lei, în cazul persoanelor fizice, respectiv 20.000 de lei, în cazul persoanelor juridice, la care se adaugă confiscarea mărfii.

Citit 1760 ori Ultima modificare Luni, 15 Iunie 2015 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.