STRADA JUMI-JUMA DIN GALAŢI - Drum de oraş pe o parte, drum de ţară pe cealaltă

STRADA JUMI-JUMA DIN GALAŢI - Drum de oraş pe o parte, drum de ţară pe cealaltă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Strada Anghel Saligny, din cartierul gălăţean I.C. Frimu, este situată, din punct de vedere al aspectului, în două emisfere diferite: dacă pe partea circulată de maşini există asfalt, nu sunt multe gropi, iar traficul se desfăşoară relativ bine, având în vedere numărul mare de maşini parcate pe banda întâi de circulaţie, pe partea pe unde trecea cândva tramvaiul 7 lucrurile stau complet diferit. Între şinele de tramvai mai există doar pământ, plin de gropi şi denivelări, iar riveranii care îşi parchează maşinile acolo sunt extrem de nemulţumiţi de starea precară a drumului.

Buruieni pe trotuar şi pământ lăsat

Strada Anghel Saligny pare împărţită în două. O parte civilizată, iar una... uitată de autorităţi. „Eu locuiesc aici, în cartier, şi îmi parchez maşina, ca şi restul vecinilor mei, pe liniile de tramvai, lângă trotuar. Păi, ca să ajung aici, merg cu 10 km/h, atent la toate gropile, pentru că celor care ne conduc le este lene să asfalteze 500 de metri de stradă. Păi, pentru ce mai plătesc impozit?”, ne spune Bogdan, un tânăr din zonă.

Nici trotuarele nu arată mai bine, având în vedere că pe ele creşte iarba, iar betonul din care au fost făcute este săpat şi plin de gropi şi denivelări de la toate ploile care au căzut în ultimii ani.

Am contactat şi primăria cu privire la acest caz, însă nu s-a făcut niciun comentariu. Astfel, gălăţenii din zonă sunt nevoiţi să se descurce în continuare cum pot printre gropi şi pe trotuare de ţară.

Foto Florin Răvdan

Citit 2268 ori Ultima modificare Luni, 22 Iunie 2015 10:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.