COD GALBEN DE CANICULĂ pentru trei sferturi din ţară. Printre judeţele atenţionate se numără şi Galaţi

COD GALBEN DE CANICULĂ pentru trei sferturi din ţară. Printre judeţele atenţionate se numără şi Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Meteorologii au emis cod galben de caniculă pentru miercuri şi joi, pentru trei sferturi din ţară. Este vorba despre 29 de judeţe, printre care şi Galaţi, unde vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic - accentuat.

La Galaţi, astăzi, 22 iulie, temperatura va fi, potrivit noii atenţionări a meteorologilor, de până la 34 de grade Celsius, iar pe timpul nopţii - de circa 18 grade Celsius. Vântul va sufla slab, cu o viteză de până la cinci kilometri pe oră. Şansele de precipitaţii sunt zero. Umiditatea, pe timpul zilei, va atinge o valoare de aproximativ 52 la sută. Presiunea atmosferică va fluctua în jurul valorii de 761 mm coloană de mercur.

Joi, 23 iulie, mercurul în termometre va ajunge la 34 grade Celsius, iar pe timpul nopţii - temperatura se va păstra la aceeaşi valoare ca şi în nopţile precedente, de până la 18 grade Celsius. Şansele de precipitaţii sunt zero. Umiditatea, pe timpul zilei, va atinge o valoare de circa 50 la sută. Vântul va sufla cu o viteză de până la zece kilometri pe oră. Presiunea atmosferică va fluctua în jurul valorii de 761 mm coloană de mercur.

 

 

Citit 1177 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Iulie 2015 11:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.