Două persoane, RĂNITE pe drumurile din Galaţi

Două persoane, RĂNITE pe drumurile din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un copil de 11 ani şi un tânăr de 23 de ani au avut de suferit de pe urma unor accidente rutiere petrecute, în aceeaşi zi, pe drumurile din judeţul Galaţi. Cauza, neatenţia, în primul caz din partea minorului, iar în cel de-al doilea, din partea unui şofer care a "scăpat" maşina pe contrasens.

Accidentul în urma căruia a fost rănit copilul a avut loc la Umbrăreşti, din cauză că băieţelul, care se plimba cu bicicleta pe o stradă din localitate, nu a oprit într-o intersecţie pentru a se asigura. A ajuns direct pe capota unei maşini conduse de un tânăr 25 de ani, din impact puştiul alegându-se cu câteva leziuni, din fericire uşoare.

Tot cu răni superficiale s-a ales şi tânărul de 23 de ani, a cărui maşină a fost lovită în plin de una condusă de un alt bărbat, pe DN 25, la Drăgăneşti. Potrivit concluziilor oficiale, şoferul de 38 de ani ar fi pătruns pe contrasens fără a se asigura şi a lovit maşina tânărului.

În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească condiţiile în care s-au produs evenimentele.

Citit 1071 ori Ultima modificare Marți, 11 August 2015 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.