Gălăţenii se plâng de GĂLĂGIE ÎN MIJLOCUL NOPŢII

Gălăţenii se plâng de GĂLĂGIE ÎN MIJLOCUL NOPŢII
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Zeci de gălăţeni sunt cu nervii întinşi la maxim şi cu ferestrele baricadate noapte de noapte pentru că muzica de la Restaurantul Doi Cocoşi, din Micro 20, pe strada Furnaliştilor nr. 4,  le face viaţa un calvar. Din decor nu lipsesc nici scandalurile. Nemulţumiţi, locatarii au depus numeroase sesizări la Primărie, dar momentan spun că nu au primit vreun răspuns şi că problema rămâne în continuare sâcâitoare.

„Tot ce ne dorim este ca măcar pe timpul nopţii să nu mai fim deranjaţi. Avem copii care vor să doarmă, să nu mai vorbim de noi. Suntem în fiecare dimineaţă în întârziere la locul de muncă din cauza persoanelor care se distrează toată noaptea şi uneori se mai şi bat pe sub geamuri sau se înjură, de parcă muzica ce urlă nu ar fi suficientă”, ne-a declarat, nemulţumit, un locatar.

În urma sesizării, l-am contactat, pentru un punct de vedere, şi pe proprietarul Restaurantului "Doi Cocoşi", care ne-a spus că sursa zgomotelor nocturne este alta. "Suntem obişnuiţi cu astfel de reclamaţii false. Restaurantul nostru este închis la ora 23,00. Au venit şi cei de la Poliţia Locală în jurul orei 22,00, şi au constatat că era o sesizare falsă. De fiecare dată când este un scandal sau este vorba de beţivi se face referire direct la localul nostru. Ne-am săturat!", ne-a declarat Florin Vrânceanu.

Citit 3333 ori Ultima modificare Luni, 14 Septembrie 2015 18:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.