RABLELE ABANDONATE ocupă locuri de PARCARE şi spaţii verzi

RABLELE ABANDONATE ocupă locuri de PARCARE şi spaţii verzi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În urma unei sesizări am aflat că în Mazepa, în apropierea blocului F7, sunt maşini abandonate de aproximativ doi ani. „Ne-am săturat de atâtea rable lăsate la voia întâmplării. În spatele blocului sunt două maşini abandonate. Oamenii care vor să parcheze regulamentar nu mai au loc. Să nu mai vorbim de spaţiul verde care arată dezolant”, ne-a transmis cetăţeanul care a făcut sesizarea.

Am mers în parcarea blocului unde am reuşit să discutăm cu proprietarii celor două maşini.

"Sunt maşinile firmei noastre într-adevăr. Dar nu ne-a reproşat nimeni nimic de când le parcăm aici. Dacă am fi ştiut, le-am fi mutat. În plus aşteptam luna octombrie pentru a le include în programul Rabla. Dorim să ne cumpărăm o maşină mai bună. Dar promitem că până la sfârşitul săptămânii maşinile vor fi mutate, dacă ele reprezintă o problemă pentru locatarii din zonă", ne-a declarat administratorul firmei.

Citit 2773 ori Ultima modificare Marți, 15 Septembrie 2015 16:34

10 comentarii

 • postat de plutasul galatean
  Miercuri, 16 Septembrie 2015 23:45
  82.137.15.***
  Nu ar strica ca inflacaratele echipele de agenti ai politiei locale sa faca un inventar cu rablele abandonate, ca acum ce sa zicem, prea des la fata nu-i vedem, iar cand apar merg asa de tantosi pe langa gratare aburinde pentru ca monitorul oficial cu legea gratarelor s-a terminat si nu a mai ajuns niciun exemplar la dumnealor.
  Da nu-i nika. S-a facut (cheltuit bani) cu minunata parcare ptr microbuze.
  Asa si ce daca, domnii soferi isi parcheaza microbuzul tot in pragul scarii unde locuiesc, ca de aplicat hotararea locala de catre polititia locala nu prea se observa in rezultate.
  Adica, parcarea de microbuze este goala, microbuzele sunt parcate la domiciliul soferului, iar venituri la bugetul local din amenzi subtire foarte putine, mai exact nika.
  1
  1
  Raportează
 • postat de mr_macaddy@yahoo.com
  Miercuri, 16 Septembrie 2015 14:03
  212.115.201.***
  -un garaj ocupa mai mult de un loc de parcare... cam 1+1\2. (doar constructia de beton, nu mai punem si :aleele")
  -suntem oameni care avem drepturi ca doar suntem in UE, numai ca nu mai avem si drepturi morale.
  -de ce nu duce omul masina la remat? ca asta ii este mentalitatea, e bunul lui si il pastreaza pana pleaca pe lumea cealalta chiar daca nu ii mai foloseste la nimic. sa se faca ca in Bucale unde platesti pentru locul tau de parcare, iti pui placuta ca e locul tau si nu ai nici un stres (oarecum), taxa sa fie in functie de masina... e un harb platesti sa te usture, e o masina functionala platesti in limita bunului simptz.
  2
  3
  Raportează
 • postat de Rau
  Miercuri, 16 Septembrie 2015 10:02
  188.152.79.***
  Daca ar fi asigurarea obligatorie pt orice masina care zace pe solul public nu ar mai exista aceste rable..
  2
  8
  Raportează
 • postat de sitizan
  Miercuri, 16 Septembrie 2015 09:25
  109.99.225.***
  siiiigur....in spatele Directiei fiscalitate, apartinand primariei zace un alfa-romeo cu numar de italia de mai mult de 2 ani. nici o reactie
  3
  4
  Raportează
 • postat de Alin
  Miercuri, 16 Septembrie 2015 09:22
  89.137.230.***
  Si la mine este la fel situatuatia. La parcarea de la Stirex, in Mazepa I, am un vecin care are 4 masini, dintre care, numai pe una o foloseste zilnic. Celelalte 3 ocupa loc in parcare. Una dintre ele este o Dacie de culoare crem,o rabla cu alte cuvinte, cu rotile desumflate pe care nu a mai mutat-o inca din 2012 de cand s-a refacut parcarea. celelalte doua masini le scoate noaptea de doua ori pe an, iar cand o scoate pe una din parcare, isi ocupa locul cu cealalalta masina , ca nu cumva sa-i fie ocupat de altcineva. Nesimtire mare.Cum sa ocupi 4 locuri de parcare, dintre care 3 sun rable? Seara, cand lumea vine de la serviciile lor,sunt nevoiti sa parcheze pe trotuar in fata scarii.Unii chiar nu au bun simt in aceasta privinta, ma refer la cei care sunt proprietari de 3-5 masini si le tin pe toate in parcare, ocupand locurile si asa lipsa din Galati.
  3
  5
  Raportează
 • postat de RE: pentru neinformati
  Miercuri, 16 Septembrie 2015 07:47
  82.137.11.***
  RE: Ptr mare sfatuitor atotstiutor adica informatule
  Inainte de toate te INFORMAM ca stim si noi legea.
  Asa ca nu trebuie sa jignesti ca doar nu ai inventat dumneata roata.
  Sau ai mataluta o frumoasa rabla tinuta cu mandrie langa usa blocului ca doar platesti taxele ptr ea la primarie.
  Omule, legal ai dreptate!
  Doar ca este imoral, daca poti intelege.
  De ce?
  Pentru ca sunt vecini in blocul tau care chiar au nevoie de masina.
  Duc, aduc copii la scoala, au bagaje, ori se deplaseaza mai greu etc.
  Asa ca in virtutea legalitatii invocate de dumneata, nu moral sa-ti tii ruginitura totoroi in parcarea folosita zi de zi de vecinii tai.
  Ai putea avea decenta sa muti fieratania undeva mai departe (noi iti sugeram la REMAT) ca sa nu mai incurce vecinii.
  Si iti mai zic o chestie. Am o ceata de vecini care si-au facut garaje si care fiind foarte legalisti ca tine, ghici unde isi lasa masina, in parcare.
  Pai bai baiatule, un garaj ocupa un loc de parcare. In fata garajului nu poti parca ca-l blochezi, deci alt loc de parcare. Si daca isi lasa masina in parcare deci al treilea loc de parcare.
  Asaaa si daca oamenii astia, legisti de altfel, care ocupa trei locuri de parcare ar fi pusi sa plateasca trei locuri de parcare ce crezi ca ar zice?
  5
  7
  Raportează
 • postat de N. Priceputu
  Miercuri, 16 Septembrie 2015 07:46
  78.96.253.***
  Masini abandonate in Mazepa 2 intre bl. LC7 si LC8 in timp ce locatarii nu au unde parca.
  2
  5
  Raportează
 • postat de pentru neinformati
  Miercuri, 16 Septembrie 2015 00:55
  86.34.10.***
  G-Man incompetent esti tu ca nu cunosti legile . Daca oamenii isi platesc taxele la masinile respective pot sa le tina in parcare cat vor muschii lor .Asa ca nu mai latrati aiurea daca nu stiti .
  7
  10
  Raportează
 • postat de Viva prostia
  Marți, 15 Septembrie 2015 21:30
  82.137.10.***
  Stati linistiti,
  Se aude ca se vor face cate 3 studii de fezabilitate fiecare parcare dintre blocuri si încă vreo 5 studii ca să știm unde ducem rablele ridicate.
  Și dacă nici așa nu merge o se vedeți ca se vor amenaja parcări pe blocuri contra cost desigur ca e și ăla spațiu public.
  10
  4
  Raportează
 • postat de G-Man
  Marți, 15 Septembrie 2015 14:09
  5.2.209.***
  lege proasta + autoritati incompetente = Noul Galati.
  PS: La mine in parcare sunt numai putin de 5 masini abandonate intr-un total de 20 de locuri de parcare asa ca eu si alti vecini parcam in strada sau daca esti cu bun simt si nu vrei sa o lasi pe trotuar alegi un loc la 3 strazi distanta ...
  13
  14
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.