Crimă la Piscu. Şi-a înjunghiat prietenul de pahar

Crimă la Piscu. Şi-a înjunghiat prietenul de pahar
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

De la o glumă s-a ajuns la crimă. S-a întâmplat în localitatea Piscu, unde doi consăteni s-au luat la ceartă, după ce au consumat împreună mai multe pahare de alcool. Unul dintre bărbaţi, Niţu Morun, a fost înjunghiat de prietenul de pahar, Marcel Dragomir, după ce primul l-ar fi jignit pe celălalt.

"Erau amândoi în bar şi făceau glume. Unul dintre ei l-a făcut pe celălat, în glumă, prost şi probabil de aici. Nu s-a gândit nimeni că respectivul ar fi putut reacţiona aşa. Totul s-a întâmplat pe terasa barului, după ce amândoi au consumat alcool. După altercaţie, au vrut să plece fiecare la casa lui. Bărbatul rănit era pe picioarele lui. L-am văzut, însă, că îi curge sânge şi l-am oprit să îi acordăm primul ajutor. Eu am sunat la salvare şi la poliţie. A venit salvarea şi l-a preluat, apoi am auzit că a murit. Nu ne-am închipuit că se poate ajunge la aşa ceva”, ne-a povestit Zamfira Borş, proprietara barului în care a avut loc incidentul.

În ciuda faptului că ambulanţa a ajuns foarte repede la faţa locului şi l-a preluat pe rănit, acesta a pierdut lupta cu viaţa în drum spre spital.

Niţu Morun era cunsocut în sat cu probeleme de sănătate, iar cel care i-a luat viaţa ca un om retras. "Nu îl ştiu prea bine pe cel care a comis fapta. Pe celălalt îl ştiam, însă. Avea mari probleme de sănătate, hepatită şi ciroză. Ştiam că se înţeleg bine, nu mă aşteptam la aşa ceva. Poliţia vă poate spune mai multe despre ceea ce s-a întâmplat", ne-a declarat Ştefan Vlad, primarul din Piscu.

La faţa locului au ajuns şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, care au demarat o anchetă. "Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a formulat propunere de arestare preventivă pentru inculpatul Marcel Dargomir, 57 de ani, din localitatea Piscu, acesta fiind cercetat în stare de reţinere pentru comiterea infracţiunii de omor. Pe fondul consumului de alcool, inculpatul a aplicat o lovitură de cuţit victimei, Morun Niţu, 56 de ani, din localitate", ne-a precizat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Decizia finală va fi luată de judecătorii Tribunalului Galaţi, care vor decide dacă  Marcel Dragomir trebuie sau nu să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile.

Citit 2398 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2015 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.