VIDEO/ PLĂTESC pentru APĂ POTABILĂ, dar se aleg doar cu MIZERIE

VIDEO/ PLĂTESC pentru APĂ POTABILĂ, dar se aleg doar cu MIZERIE
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

La blocul M3, de pe strada George Coşbuc, "apa potabilă" care curge pe conductele oamenilor este plină de impurităţi, rugină, iar culoarea este una de un maroniu murdar... Nu e bună nici pentru spălatul podelelor, darămite de băut sau de gătit. Sătul să tot plătească sume importante în contul apei pe care nu o poate folosi la nimic, un gălăţean ne-a transmis un video care atestă bătaia de joc la care este supusă familia sa. Bărbatul ne-a povestit că încă din luna iulie are parte de astfel de surprize neplăcute, iar ultima dată când a primit în loc de apă potabilă doar mizerie a fost chiar în urmă cu două seri. Atunci, soţia sa a încercat să facă baie, umplându-şi cada, însă s-a lăsat păgubaşă când a constatat că apa livrată nu poate fi folosită la nimic.

„Nu este prima dată când ni se întâmplă aşa ceva. Luna trecută, de exemplu, de patru ori am avut parte de surprize de acest gen, iar luna aceasta, din nou. Se plâng că nu plăteşte lumea. Iată de ce nu plăteşte! Cu apa pe care o primim nu avem ce face. Mâncare nu poţi face, de băut sau de spălat, în niciun caz. Am centrală şi risc să mi se înfunde filtrele. Mă despăgubeşte cineva dacă mi se întâmplă aşa ceva? Noi plătim pentru apă potabilă, nicidecum pentru apă murdară”, ne-a spus, revoltat, Gabi Tanvuia.

Apă Canal dă vina pe „intervenţiile neautorizate”

Contactaţi telefonic, reprezentanţii Apă Canal ne-au spus că, în ultimele zile, nu au avut lucrări programate în zonă, astfel că, potrivit acestora, cel mai probabil, problemele sunt generate de unii dintre locatari, în urma unor „intervenţii neautorizate”, care ţin de branşarea individuală.

„Atunci când avem lucrări, anunţăm înainte, iar când acestea sunt finalizate, se execută spălări în reţea, pentru că nu dai drumul la apă pur şi simplu, vanele se deschid treptat, este o procedură care trebuie urmată”, ne-a declarat Cornelia Arnăutu, purtătorul de cuvânt al Apă Canal.

Reprezentanţii societăţii au precizat că vor face verificări în legătură cu cele sesizate şi au recomandat gălăţenilor care se confruntă cu probleme asemănătoare să le semnaleze la numărul de telefon al Dispeceratului societăţii: 0236 473360.

Apă potabilă de la Apă Canal Galaţi

Posted by Tanvuia Gaby on Wednesday, October 14, 2015
Citit 2883 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Octombrie 2015 00:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.