„Galatz Fest Dance”, ediţia a IV-a/ Maraton de dans, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor

„Galatz Fest Dance”, ediţia a IV-a/ Maraton de dans, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Sâmbătă, de la ora 10,00, aproximativ 800 de dansatori se vor lupta pentru un premiu la Galatz Fest Dance, iar cunoscuta trupă de dans Trouble Crew va oferi un recital de excepţie

Concursul „Galatz Fest Dance”, ediţia a IV-a, va reuni sâmbătă, 24 octombrie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi, aproximativ 800 de dansatori, care vor încerca să impresioneze juriul cu numere de dans modern, show dance, dans de caracter, urban, street dance, hip hop, dans popular, dar şi cu majorete. Participanţii vin din Galaţi, Tecuci, Brăila, Bucureşti, Constanţa, Braşov, Giurgiu, Bârlad, Tulcea, Piteşti, Ploieşti şi Roman, şi au vârste cuprinse între 6 şi 19 ani. Competiţia va începe la ora 10,00 şi se va încheia la ora 16,30, de la ora 17,00 fiind programată gala premianţilor.

Prestaţiile dansatorilor vor fi judecate de un juriu profesionist format din coregraful gălăţean Paul Gheorghe - fondatorul, managerul şi coregraful trupei Trouble Crew, Liliana Stan - director, manager şi coregraf al Şcolii de dans "Lil Motion Dance School" Brăila, Virgil Tăbuş - profesor de dans popular românesc, manager şi coregraf al grupului folcloric profesionist „Ciobănaşul” şi coregrafa Andreea Ionaşcu, care şi-a început activitatea de dansator street dance la vârsta de 14 ani, în cadrul Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi, în trupa de dans "Pink Destiny", alături de care a câştigat numeroase premii naţionale.

Maratonul de dans cuprinde şi un recital extraordinar al trupei Trouble Crew. Cunoscută din concursurile tv "România dansează" şi "Românii au talent", dar şi pentru că o puteţi vedea în fiecare duminică la "SuperBingo Metropolis", Trouble Crew ne-a reprezentat anul acesta la campionatul mondial de Hip Hop la San Diego.

Ca şi la prima ediţie, care a avut loc în 2012, "Galatz Fest Dance" este organizat de Andreea Ignat (iniţiatoarea proiectului), alături de echipa Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi.

Citit 3200 ori Ultima modificare Joi, 22 Octombrie 2015 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.