Ce aveţi cu Faleza Superioară?

Ce aveţi cu Faleza Superioară?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mai bine priviţi în jos! *

Propunerea (care seamănă mai mult a decizie) a viceprimarului Nicuşor Ciumacenco de a închide circulaţia rutieră, pe faleză, în weekend, creează în continuare numeroase dezbateri. Recent, am primit pe adresa redacţiei opinia unui cititor care în câteva cuvinte şi vreo trei instantanee sintetizează situaţia actuală din Galaţi: interzicem ce merge bine, în loc să avem grijă să îndreptăm ce nu este în regulă.

„Aş dori să pun, prin intermediul dumneavoastră, o întrebare dlui Ciumacenco: Nu credeţi că mai întâi ar trebui închisă circulaţia pe Faleza Inferioară? Ataşat acestui mesaj am adăugat trei poze pe care le-am făcut weekendul trecut pe faleză (vezi foto)”.

„Cred că acestea spun totul despre bătaia de joc la adresa cetăţenilor gălăţeni şi a şoferilor corecţi (care nu vor să se închidă un drum important al oraşului)”, ne-a scris cititorul nostru.

Situaţie confirmată şi pe care o cunoaşte tot gălăţeanul care se plimbă pe faleză: şmecherii se plimbă cu maşina, la malul Dunării, în timp ce „fraierii” sunt fie amendaţi că se plimbă cu bicicletele pe un spaţiu public, ori că se deplasează cu câinii în lesă!

Comentariu foto: Cine poate…

Citit 1708 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.