Campania „TOŢI PENTRU NONY BORŞAN”/ Asociaţia "Danube Media Center" a virat banii lui Nony Borşan

(1 Vot)

Cei 51.000 de lei strânşi în contul Asociaţiei jurnaliştilor de la Viaţa liberă, "Danube Media Center", în cadrul campaniei umanitare "Toţi pentru Nony Borşan", au fost viraţi miercuri, 23 decembrie, în contul beneficiarului. Nony Borşan va putea pleca astfel la Bucureşti, pe 27 decembrie, pentru a începe tratamentul.

Sunt momente în care gălăţenii demonstrează că uniţi pot face minuni, momente pe care ar trebui să le repete mai des. Am arătat că putem fi solidari la necaz, că putem rupe din puţinul nostru, chiar şi acum, în prag de Sărbători, pentru a şti că unui om îi poate fi mai bine. Nu avem cuvinte suficient de potrivite pentru a le mulţumi tuturor celor care au fost alături de tânărul talentat care trece printr-o perioadă foarte dificilă, pe care speră s-o depăşească şi cu ajutorul nostru.

Pentru ca toată această magie să se poată întrupa, au vegheat prietenii lui Nony şi colegii de breaslă, artişti gălăţeni, cărora le mulţumim: Adrian Enache, Andreea Antonescu, Cristina Vasopol, Alexandra Penciu, Mariana Pisică, Silvia Anton, Ansamblul de dansuri greceşti "Olympos" şi Şcoala de dans sportiv "Fantezia".

Avem oameni care au făcut donaţii substanţiale şi cărora vrem să le mulţumim. O surpriză frumoasă, chiar în ziua spectacolului, ne-a făcut-o domnul Dan Cristea, director executiv la Bulrompetroleum, care a virat în contul asociaţiei noastre 20.000 de lei. Sume importante au fost oferite şi de Citadina '98, Decrom, Administraţia Pieţelor, Staer, Asil, ICMRS, Ecometal, Active Mall, Martens, dar şi de elevii de la Liceul Teoretic "Dunărea", care au cumpărat 56 de bilete la spectacol.

Le mulţumim lui Eugen Dan Drăgoi, profesorilor Liliana Negoescu, Iulia Frenţescu, Sergiu Ioan Manole şi Cristina Totolici, pentru expoziţia de pictură cu vânzare din foaier.

Mulţumim Teatrului Dramatic şi Primăriei, pentru că ne-au pus la dispoziţie gratuit sala, şi Inspectoratului Şcolar Judeţean, pentru parteneriat, îi mulţumim lui Cristi Lipan pentru afişele şi invitaţiile inspirate, dar şi lui Şerban Iliescu (Milenium SRL), care ne-a ajutat cu tipărirea materialelor.

Citit 1221 ori Ultima modificare Joi, 24 Decembrie 2015 02:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.