Nou program de transport pentru CĂLĂTORI în Delta Dunării
Foto: Imagine din Delta Dunării

Nou program de transport pentru CĂLĂTORI în Delta Dunării
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Consiliul Judeţean Tulcea a finalizat un nou program de transport al navelor de călători pentru localităţile izolate ale Deltei Dunării, a relatat romania-actualitati.ro.

Sulina este oraşul în care se poate ajunge doar pe apă, iar faptul că turismul s-a dezvoltat lent în această localitate a fost şi din cauza lipsei transportului.

Navrom Delta, acelaşi operator care a efectuat transportul public de călători spre şi dinspre localităţile Deltei a fost singurul ofertant la licitaţia organizată de Ministerul Transporturilor. 

Directorul Navrom Tulcea, Nicolae Titi: Consiliul Judeţean a solicitat modificarea acestui program. Pe Tulcea - Sulina, în perioada de sezon, adică de la 1 mai până la 30 septembrie să avem curse zilnice pe relaţia Tulcea - Sulina şi retur. 

O altă noutate este aceea că şi localitatea Sfântu Gheorghe din Delta Dunării va avea parte de şase curse pe săptămână în perioada sezonului estival, ceea ce ar putea duce la dezvoltarea turismului în localitatea cu cea mai sălbatică plajă de la Marea Neagră.

Sursa foto: romania-actualitati.ro

Citit 4358 ori Ultima modificare Duminică, 27 Decembrie 2015 02:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.