Jandarmii gălăţeni l-au „REŢINUT” pe MOŞ CRĂCIUN

Jandarmii gălăţeni l-au „REŢINUT” pe MOŞ CRĂCIUN
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Chiar în ziua de Ajun, jandarmii gălăţeni au aflat traseul lui Moş Crăciun, aşa că l-au interceptat în trafic şi au decis să îl „reţină” pentru circa două ore. Moş Crăciun nu a încălcat nicio prevedere legală, jandarmii „reţinându-l” pe Moş pentru a le da o mână de ajutor în împărţirea cadourilor.

Chiar dacă s-a abătut de la traseul său, impresionat de rugăminţile oamenilor legii, Moşul a fost bucuros că a putut aduce zâmbetele pe chipurile a 50 de copii ai fundaţiei „Împreună”. Pe lângă ajutorul lui Moş Crăciun, jandarmii au fost sprijiniţi şi de Carrefour Hipermarket Galaţi şi UVSAR Galaţi.  

Cum planul era ca la carte, cel mai iubit personaj al acestor zile, încărcat cu daruri şi însoţit de Crăciuniţe şi luptătorii Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil, s-a lăsat purtat pe străzile municipiului Galaţi, coborând în aplauzele copiilor la sediul fundaţiei „Împreună”.

Bucuria revederii lui Moş Crăciun s-a putut citi atât pe feţele micuţilor care au început să-l colinde, cât şi ale luptătorilor jandarmi care au îndeplinit cu succes, una dintre cele mai importante misiuni ale sfârşitului de an. Bucuroşi peste măsură, copii au oferit în schimb oaspeţilor o mulţime de cântece şi poezii, promiţând Moşului că anul care urmează vor fi mai cuminţi şi mai silitori la învăţătură.

„Suntem deja la a treia acţiune de acest gen şi sigur vom continua şi anul viitor. Jandarmii gălăţeni sunt profund impresionaţi de dramele copiilor şi au hotărât ca şi în acest an să contribuie, pentru o clipă de bucurie şi un zâmbet pe feţele acestor suflete nevinovate, pentru a simţi şi ei, aşa cum simt şi copiii jandarmilor, spiritul Crăciunului. Le mulţumim şi prietenilor noştri de la Carrefour Hipermarket Galaţi şi U.V.S.A.R Galaţi pentru că au răspuns prezent la invitaţia noastră”, ne-a explicat Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Citit 2123 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Decembrie 2015 01:21

2 comentarii

 • postat de Alexx
  Vineri, 25 Decembrie 2015 16:02
  109.99.196.***
  Sigur a fost reținut de comuniștii azi la putere. Ei îl au pe de Moș Gerilă. Moș Crăciun, sigur, n-a contribuit la pușculița de partid (sac fără fund) pentru apropiatele alegeri.
  0
  4
  Raportează
 • postat de ANAF
  Vineri, 25 Decembrie 2015 08:23
  78.96.255.***
  Trebuia sa intre si ANAF-ul pe fir si sa il intrebe de unde are cadourile , si daca are documente justificative pentru ele !
  Craciun fericit !
  2
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.