FOTO/ Pe unde sunt RABLE ABANDONATE în Galaţi. IATĂ ce ne TRIMIT CITITORII
Foto: Foto-arhivă Monica Zanet

FOTO/ Pe unde sunt RABLE ABANDONATE în Galaţi. IATĂ ce ne TRIMIT CITITORII
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

În urma sesizării cititorilor, am aflat că şi în cartierul Micro 39, pe strada Năruja, sunt rable abandonate, care ocupă locurile de parcare degeaba.

"Nu ştiu de când sunt maşinile lăsate aici, dar un lucru e sigur, ne-am săturat să ne parcăm maşinile pe unde apucăm. Să nu mai spun că miroase groaznic când trecem pe aici", ne-a explicat proprietarul unei maşini.


Nu există cartier în Galaţi unde să nu fie măcar câteva rable abandonate în parcare, pe trotuar sau chiar pe spaţiile verzi. Adevărate epave pline de praf şi rugină, aceste maşini au devenit adăpost pentru câini, pentru oameni ai străzii, coşuri de gunoi şi, nu în ultimul rând, o imagine dizgraţioasă. Astfel, pentru a veni în sprijinul instituţiilor gălăţene, "Viaţa liberă" a propus gălăţenilor să trimită imagini cu maşini abandonate din oraş. Inclusiv redacţiei. Iată prima imagine:

Foto 1: Strada Cloşca, nr 1, Bl PS 11, sc. 3

Reamintim că pozele pot fi transmise on-line "Vieţii libere" - la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau printr-un mesaj pe Facebook. Trebuie precizată locaţia şi numele autorului, dacă se doreşte să fie făcut public.

AFLĂ ce MĂSURĂ anunţă Primăria Galaţi pentru 2016, în privinţa maşinilor abandonate. CLICK PENTRU DETALII

Tot pe această cale, mulţumim celor care se implică, răspunzându-ne propunerii.

Citit 5342 ori Ultima modificare Vineri, 05 Februarie 2016 00:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.