Multe persoane consideră că este prea scump să mănânci sănătos, motiv pentru care cumpără produse alimentare ieftine şi pline de substanţe dăunătoare. Nutriţioniştii, totuşi, consideră că acesta este doar un mit. Respectând câteva reguli simple, putem mânca atât sănătos, cât şi ieftin. Astfel, specialiştii în nutriţie recomandă să cumpărăm fructele şi legumele de sezon şi să facem provizii atunci când preţul legumelor şi fructelor este mai avantajos. O altă recomandare este planificarea meselor, dar şi cumpărarea ingredientelor întregi, pentru că o bucată de brânză sau de caşcaval se menţine mai mult proaspătă, dacă este întreagă, decât atunci când este feliată. Mai mult, nutriţioniştii recomandă gătitul acasă şi pregătirea pachetului pentru munca de la birou. Mai mult, nu trebuie ignorate boabele uscate, în special fasolea, care este foarte hrănitoare. Nu ar trebui trecute cu vederea nici produsele de la producătorii locali, care sunt mai ieftine, dar şi mai sănătoase decât cele din supermarketuri.
Cum să mănânci sănătos şi ieftin Scris de Ruxandra Podlisnic


Ruxandra Podlisnic
Articole recente - Ruxandra Podlisnic
EXPONATUL LUNII septembrie, la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Galați Galaţiul, capitala TEATRULUI INDEPENDENT. Ce vedem în ultimele zile ale festivalului ION SURUCEANU, artistul românilor de pretutindeni. Scurt dialog despre muzică şi arta de a fi maestru (FOTO și VIDEO) IATĂ ce spectacole sunt astăzi în cadrul FESTIVALULUI de TEATRU INDEPENDENT de la Galaţi O altă faţă a realităţii, în trei piese de teatru, la Festivalul "Butterffly Effect ITF"
Mai multe din această categorie: