Gălăţenii au dovedit încă o dată că le pasă de cei din jur. Imagini de la SPECTACOLUL CARITABIL organizat de ziua Denisei

Gălăţenii au dovedit încă o dată că le pasă de cei din jur. Imagini de la SPECTACOLUL CARITABIL organizat de ziua Denisei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Gălăţenii au dovedit încă o dată că nu rămân indiferenţi la problemele şi suferinţa celor din jur. Zeci de persoane s-au adunat luni seară, 29 februarie, în Union Jack Studio, pentru a sărbători cea de-a douăsprezecea aniversare a Denisei, organizată de asociaţia "Şi noi suntem copiii voştri". Seara a fost presărată cu momente emoţionante, şi nu în ultimul rând cu oameni frumoşi.

Când am ajuns, mă aşteptam să fiu întâmpinată de o atmosferă apăsătoare sau de figuri triste. Din fericire, în ciuda greutăţilor pe care le întâmpină zilnic, am văzut doar zâmbete, iar lacrimile care au curs au fost de fericire.

Tinerii din trupa de dans Beija Fluo şi membrii trupei Social Act Theatre au încântat publicul cu momente artistice deosebite. Şi pentru că momentele spontane sunt cele mai frumoase, „micii” invitaţi ai Denisei au urcat pe scenă, unde au dansat şi s-au distrat copios, alături membrii asociaţiei, aşteptându-l pe Tudor Turcu, fost câştigător al emisiunii "X Factor".

„Este un moment încărcat de emoţii pentru mine. Ne descurcăm greu, terminăm temele şi la ora 2,00 dimineaţa, dar reuşim să ţinem în frâu momentele grele”, ne-a spus mama Denisei.

Cuvinte de laudă la adresa micuţei au avut şi colegii de clasă, care au menţionat că aceasta le e bună prietenă şi e mereu plină de voie bună.

Tudor Turcu, fost câştigător al concursului "X Factor" a susţinut un concert emoţionant pentru Denise şi a reuşit să-i ofere astfel un cadou unic şi o seară de neuitat. „La eveniment am fost chemat de doamna Aurelia, care este şi membru fondator al asociaţiei. De când am câştigat concursul "X Factor", am participat la diferite evenimente cu scop caritabil, dar niciodată pentru un copil care suferă de autism. Denise este un copil cu adevărat special, are un suflet cald şi este foarte talentată. Cred că, în viitor, ar trebui mediatizate şi organizate mult mai multe evenimente de acest gen", ne-a spus Tudor Turcu.

Artistul a câştigat recent şi trofeul „San Remo Music Awards”, pentru cea mai bună interpretare rock-fusion, ca Vip Guest.

În ceea ce priveşte planurile lui de viitor în domeniul muzical, artistul promite multe surprize anul acesta. „Vreau ca în 2016 să lansez un album de 7-8 piese, compoziţie proprie, bineînţeles. Cred că, la un album, importantă este calitatea, nu cantitatea. Să fie câteva piese, dar foarte bune. Stilul va fi acelaşi cu care v-am obişnuit”, a concluzionat artistul.

În cadrul evenimentului s-au strâns 1.080 de lei, bani care vor fi folosiţi pentru terapia Denisei.

Citit 2003 ori Ultima modificare Marți, 01 Martie 2016 19:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.