DEPARTE DE CIVILIZAȚIE/ Strada din Galați care arată ca un drum de ţară

DEPARTE DE CIVILIZAȚIE/ Strada din Galați care arată ca un drum de ţară
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

"Nu se poate trece pe aici, mai ales pe vreme de ploaie. Ai nevoie de cizme de cauciuc, pentru a face faţă uliţei fără să cazi. Nămol, gunoaie şi câini. Asta găseşti pe strada Prunari", ne-a spus un cetăţean nemulţumit.

Strada Prunari, din spatele fostului Complex Flora, arată ca o zonă uitată de lume. Deşi este un cartier de case, o bună parte din stradă a rămas neasfaltată, iar drumul arată ca o uliţă plină de colb, gunoaie şi noroi, dintr-un sat de la marginea judeţului. Oamenii sunt foarte nemulţumiţi de faptul că Primăria nu a făcut încă nimic şi aşteaptă ca strada să fie asfaltată.

Pe lângă moloz, mirosuri înţepătoare şi câini, sticlele şi resturile menajere desenează un peisaj dezolant. Lipsa containerelor nu reprezintă o problemă pentru cei care locuiesc în zonă, pentru că oamenii au preferat să îşi creeze propriile locuri de depozitare a gunoaielor.

Autorităţile menţionează că strada Prunari este în plin proces de reabilitare până la data de 30 iunie. Aşadar, oamenilor le rămâne doar să aibă în continuare răbdare.

Citit 2705 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Martie 2016 13:14

2 comentarii

 • postat de Dante
  Miercuri, 02 Martie 2016 14:36
  46.97.3.***
  Daca nu se asfalteaza - de ce nu se asfalteaza. Daca se asfalteaza - de ce se asfalteaza acum. Si mai ales de ce dureaza atat. In ce priveste lipsa containerelor, lucrurile nu stau chiar asa. Tine de educatia fiecaruia. In loc sa merg 100 m sa arunc gunoiul la tomberon (comoditate, lene), nu mai bine il depozitez pana incepe sa miroasa si apoi ma plang ca cineva nu isi face treaba. Ecosal-ul vine in fiecare dimineata si ridica gunoiul.
  0
  8
  Raportează
 • postat de Leontin
  Miercuri, 02 Martie 2016 14:36
  37.130.227.***
  Lasati strada, dar gunoaiele acelea aruncate pe jos langa tomberon tot ploaia le-a adus? Nu meritati strada asfaltata si nici conditii civilizate daca va purtati ca niste neandertali.
  0
  14
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.