DONAȚI 2 la sută din impozit pentru „Danube Media Center”
Foto: Zeci de copii din comuna Rădeşti au primit pachete cu dulciuri, din partea asociaţiei noastre (Foto-arhivă ”Viața liberă”)

DONAȚI 2 la sută din impozit pentru „Danube Media Center”
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Este esenţial ca formularul completat să fie depus până cel târziu la data de 25 mai a.c.


Gălăţenii pot direcţiona 2 la sută din impozitul pe venitul reţinut de stat către Asociaţia “Danube Media Center”. Fondurile astfel donate sunt folosite pentru susţinerea unor cauze sociale, precum sprijinirea tinerilor diagnosticaţi cu boli grave sau ajutorarea copiilor din comunităţile sărace. În cazul în care cei 2 la sută nu sunt direcţionaţi, suma rămâne în bugetul de stat. Puteţi fi astfel alături de noi, în demersul de a-i ajuta pe cei aflaţi la nevoie, completând formularul 230 sau formularul 200 până cel târziu la data de 25 mai 2016.

Cum puteţi completa formularul

Dacă aveţi venituri salariale sau pensii (doar pensii de peste 1.500 de lei), descărcaţi formularul precompletat cu datele asociaţiei noastre.

DOCUMENTUL POATE FI GĂSIT AICI - CLICK

Completaţi în două exemplare doar rubrica 1 cu datele personale (I. Date de identificare a contribuabilului) şi semnaţi în partea de jos a formularului (Semnătură contribuabil). Nu trebuie să completaţi nicio sumă, deoarece aceasta va fi calculată de către administraţia financiară. 

Un exemplar din formular trebuie depus la direcţia de finanţe de care aparţineţi cu domiciliul. De asemenea, documentul poate fi trimis către ANAF şi prin poştă, cu scrisoare recomandată. Puteţi veni cu formularul completat direct la sediul nostru din Strada Domnească nr.68 şi îl expediem noi.

De ce "Danube Media Center"

Asociaţia Danube Media Center este o iniţiativă legal constituită a jurnaliştilor de la cotidianul „Viaţa liberă”. Înfiinţată la sfârşitului anului 2014, Danube Media Center îşi propune să suplimenteze demersul profesional al membrilor cu unul emoţional şi de atitudine.

Scopul este de a întoarce către comunitate sprijinul pe care în timp l-am primit de la cititorii noştri, de a găsi modalităţi de a identifica şi promova orice concept novator care poate duce la conservarea identităţii locale şi la cultivarea respectului faţă de valorile materiale şi morale.

Printre numeroasele acţiuni desfăşurate pe parcursul anului trecut se numără şi un proiect de suflet, care a testat receptivitatea comunităţii la nevoile celor care au nevoie de sprijin.

De această dată am oferit sprijinul pentru Nony Borşan, gălăţean celebru şi talentat care avea nevoie de bani pentru tratamentul de recuperare, după ce i s-a extirpat o tumoare cerebrală.

Andreea Antonescu şi Adrian Enache, pe scena Teatrului "Fani Tardini",

în cadrul concertului umanitar "Toţi pentru Nony Borşan"

Ajutorul nostru şi al comunităţii s-a concretizat în donaţii şi sponsorizări, dar şi într-un spectacol organizat de colega noastră Roxana Artene Penciu, în 17 decembrie, cu artişti gălăţeni consacraţi. Suma pe care Asociaţia Danube Media Center a redirecţionat-o către Nony Borşan în urma campaniei umanitare a fost de 51.000 lei.

Vă mulţumim anticipat!

Citit 2771 ori Ultima modificare Marți, 26 Aprilie 2016 15:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.