"Byron" îşi lansează cel mai nou album, la Galaţi

"Byron" îşi lansează cel mai nou album, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Formaţia „Byron” îşi lansează albumul „Eternal Return” la Galaţi. Trupa va susţine un concert sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 22,00, în Daily Pub. Genul pe care îl abordează este absolut inedit şi ar putea fi definit ca art-rock, cu influenţe pregnante din alte genuri muzicale ca blues, progressive rock şi jazz. Solistul trupei este Dan Byron (mai cântă la chitara acustică şi la flaut), la tobe – Dan Georgescu, la chitară bas – László Demeter, la chitară electrică – Costin Oprea şi 6fingers la clape.

„Eternal Return” a fost înregistrat la Windmill Lane Recording Studios în Dublin, unul dintre pilonii industriei muzicale irlandeze şi masterizat la Abbey Road Studios în Londra. Albumul este considerat „un amalgam de mituri, zodii, evenimente şi personalităţi”. Totodată, „conturează povestea unui el şi o ea, care trec prin toate anotimpurile unei relaţii”. 

Formaţia „Byron” s-a format în anul 2006 în Bucureşti. A debutat cu piese în limba engleză, despre condiţia omului modern. Abia în 2011, după o perioadă în care trupa şi-a modificat componenţa, a fost lansat primul album cu versuri în limba română, intitulat „Perfect”.

Preţul unui bilet la concert este 30 de lei.

Citit 13140 ori Ultima modificare Joi, 14 Aprilie 2016 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.