Vecinii darnici îşi lasă sacul menajer pe hol/ Mulţumim pentru „cadou”

Vecinii darnici îşi lasă sacul menajer pe hol/ Mulţumim pentru „cadou”
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Tot mai mulţi locatari se confruntă zilnic cu veşnica problemă a sacilor menajeri lăsaţi la voia întâmplării. Comoditatea şi lipsa totală de bun simţ a unora transformă casa scării într-o ghenă de gunoi. După o aşa zi de „muncă” şi gospodărit, unii locatari se gândesc să scape de mirosul deranjant degajat de coşul de gunoi şi aleg să îl împărtăşească şi cu „fraierii” care îşi aruncă punga la container.

Unii dintre cei care au adoptat aceasta metodă procedează astfel, în speranţa că vor duce gunoiul la ghenă mai târziu, iar alţii mizează pe femeia de serviciu care oricum va trece prin zonă a doua zi dimineaţa. Mai sunt şi gospodine care apelează, de fiecare dată, la bunăvoinţa unui vecin, care le scapă de drumul până la locul special amenajat pentru depozitarea gunoaielor.

Prin urmare, mă gândesc că ar trebui să ştiţi că amenda pentru cei care îşi lasă gunoiul la voia întâmplării se încadrează între 1.000 şi 2.500 de lei. Prin urmare, nu ezitaţi să apelaţi la autorităţi, dacă aveţi vecini "darnici" cu gunoiul.

Citit 2829 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Mai 2016 12:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.