Expozanţi din toată ţara, la o manifestare la Complexul Muzeal din Galați

Expozanţi din toată ţara, la o manifestare la Complexul Muzeal din Galați
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Publicul este aşteptat vineri, 10 iunie, de la ora 12,00, la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii „Răsvan Angheluţă”, unde va avea loc o manifestare cu tradiţie pentru Secţia Grădina Botanică, încă din anul 1994.

În cadrul instituţiei se va sărbători cea de XXI-a ediţie a expoziţiei temporare „Expo-Flora, flori pe malul Dunării”, în care se reunesc instituţii publice şi firme private de specialitate. Acestea vor prezenta noutăţi din domeniul horticulturii şi botanicii, ultimele varietăţi vegetale obţinute şi aranjamente florale deosebite.

Totodată, Secţia Grădina Botanică a pregătit un stand inedit, intitulat „Fascinaţii estivale prin artă florală”. Timp de trei zile, florile vor fi vedetele muzeului, iar peste 50 de expozanţi din Galaţi, Curtea de Argeş, Brăila, Ploieşti, Bucureşti, Cluj-Napoca, Vaslui, Tulcea, Constanţa, Piteşti, Ilfov şi Bacău vor prezenta nenumărate aranjamente florale.

Vizitatorii vor putea cumpăra flori, aranjamente florale şi produse handmade.

Expoziţia va putea fi admirată până pe data de 12 iunie 2016, conform următorului program: vineri între orele 10,00-18,00 şi sâmbătă-duminică, între 10,00-20,00.

Citit 1642 ori Ultima modificare Joi, 09 Iunie 2016 13:36

1 comentariu

 • postat de sorin chiranus
  Vineri, 10 Iunie 2016 12:51
  194.105.20.***
  Buna ziua,

  Am o intrebare. De ce aceasta manifestare nu apare la rubrica "Unde mergem" ?

  Cred ca ar fi de bun augur sa avem o rubrica cu programul tuturor manifestarilor care se adreseaza publicului larg din Galati, in special al celor care se desfasoara pe perioada weekendului.

  O zi buna.
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.