Poţi afla dacă te numeri printre CEI MAI INTELIGENȚI oameni din lume. TESTARE MENSA, la Galaţi

Poţi afla dacă te numeri printre CEI MAI INTELIGENȚI oameni din lume. TESTARE MENSA, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Mensa România revine la Galați pentru o noua sesiune de testare IQ. Cei care vor să-și valideze inteligența printr-un test standardizat Mensa, administrat de un proctor acreditat Mensa și cu rezultatele recunoscute internațional sunt așteptați pe 18 iunie la Facultatea de Inginerie, începând cu ora 11,00, în Corpul D, sala D03.

Testele sunt calibrate să determine coeficientul de inteligență (matematică și rațională) și constau în 45 de întrebări, la care candidatul trebuie să răspundă în 20 de minute. Întrebările sunt bazate exclusiv pe imagini și diagrame. Testarea pentru candidații cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani de face diferențiat (25 de întrebări, 15 minute).

Înscrierile se fac online pe www.mensa-romania.ro până pe 16 iunie 2016.

"Candidații care obțin un rezultat ce îi plasează în primii 2 la sută cei mai inteligenți oameni ai planetei vor fi invitați să se alăture celor peste 700 de membri Mensa România.

Mensa România, înființată în 1991, este una dintre cele 34 de organizații afiliate la Mensa International. Mensa, fondată la Oxford în 1946, este organizația oamenilor cu coeficient înalt de inteligență. Principalul obiectiv al Mensa este identificarea, promovarea și aplicarea inteligenței în beneficiul umanității", se arată în comunicatul de presă semnat de Daniel Mafteiu,PR la Mensa România.

Citit 2634 ori Ultima modificare Marți, 14 Iunie 2016 16:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.