Ne sesizează cititorii/ Aparatele de fitness din Grădina Publică, un pericol pentru copii

Ne sesizează cititorii/ Aparatele de fitness din Grădina Publică, un pericol pentru copii
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În urma sesizării unui cititor, am realizat că spiritul distructiv al unor gălăţeni şi-a făcut simţită prezenţa şi în locurile de relaxare din Grădina Publică. Unele aparate de fitness sunt pur şi simplu vandalizate, murdare şi ruginite, în ciuda faptului că zona este păzită.

„Nu poţi risca să te urci pe vreun aparat de aici. Există riscul de a sări pur şi simplu din el, de a-ţi distruge hainele sau a te accidenta mai grav”, ne spune un gălăţean.

Din unele aparate au dispărut componente, altele au fost prost montate sau reparate cu sârmă, reprezentând acum un real pericol pentru cei care vor să le folosească. De exemplu, un aparat care poate fi folosit pentru picioare şi spate „se clatină” la orice mişcare, deşi a fost reparat de nenumărate ori. Astfel, un loc unde te poţi relaxa s-a transformat într-o zonă periculoasă, din cauza lipsei de educaţie a multor gălăţeni. Oricum ar fi, autorităţile ar trebui să  ia măsuri pentru remedierea situaţiei şi pentru îndepărtarea pericolelor, mai ales că la aparatele de fitness vin în fiecare seară şi mulţi copii, care se pot oricând accidenta.

Nici mesele de ping-pong nu au scăpat de deteriorări. O parte dintre fileuri au fost furate, iar mesele au fost murdărie, „ciuruite” sau rupte. Prin urmare, cei doi agenţi de pază au fost nevoiţi să strângă fileurile rămase şi le ofere doar celor civilizaţi ocazia de a juca tenis de masă.

Şi, dacă tot am pomenit de lipsa civilizaţiei, trebuie să menţionăm şi numărul destul de mare al băncilor rupte sau al coşurilor de gunoi care au fost smulse efectiv din pământ.

Citit 2585 ori Ultima modificare Duminică, 26 Iunie 2016 16:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.