Ne sesizează cititorii/ Aparatele de fitness din Grădina Publică, un pericol pentru copii

Ne sesizează cititorii/ Aparatele de fitness din Grădina Publică, un pericol pentru copii
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În urma sesizării unui cititor, am realizat că spiritul distructiv al unor gălăţeni şi-a făcut simţită prezenţa şi în locurile de relaxare din Grădina Publică. Unele aparate de fitness sunt pur şi simplu vandalizate, murdare şi ruginite, în ciuda faptului că zona este păzită.

„Nu poţi risca să te urci pe vreun aparat de aici. Există riscul de a sări pur şi simplu din el, de a-ţi distruge hainele sau a te accidenta mai grav”, ne spune un gălăţean.

Din unele aparate au dispărut componente, altele au fost prost montate sau reparate cu sârmă, reprezentând acum un real pericol pentru cei care vor să le folosească. De exemplu, un aparat care poate fi folosit pentru picioare şi spate „se clatină” la orice mişcare, deşi a fost reparat de nenumărate ori. Astfel, un loc unde te poţi relaxa s-a transformat într-o zonă periculoasă, din cauza lipsei de educaţie a multor gălăţeni. Oricum ar fi, autorităţile ar trebui să  ia măsuri pentru remedierea situaţiei şi pentru îndepărtarea pericolelor, mai ales că la aparatele de fitness vin în fiecare seară şi mulţi copii, care se pot oricând accidenta.

Nici mesele de ping-pong nu au scăpat de deteriorări. O parte dintre fileuri au fost furate, iar mesele au fost murdărie, „ciuruite” sau rupte. Prin urmare, cei doi agenţi de pază au fost nevoiţi să strângă fileurile rămase şi le ofere doar celor civilizaţi ocazia de a juca tenis de masă.

Şi, dacă tot am pomenit de lipsa civilizaţiei, trebuie să menţionăm şi numărul destul de mare al băncilor rupte sau al coşurilor de gunoi care au fost smulse efectiv din pământ.

Citit 2486 ori Ultima modificare Duminică, 26 Iunie 2016 16:36

4 comentarii

 • postat de GALATEAN
  Marți, 28 Iunie 2016 06:59
  78.96.253.***
  Pe faleza inferioara, balansoarul este defevt coateti reclama ca nu se poate citi articolul!fect!
  0
  1
  Raportează
 • postat de zola
  Luni, 27 Iunie 2016 19:17
  82.78.12.***
  Subscriu la aspectele semnalate referitor la starea proasta a dispozitivelor sportive din Gradina Publica. Aceasi situatie o intalnim si pe faleza inferioara acolo unde pe multe dintre aparatele instalate cu bani multi, nu mai poti face sport din cauza deteriorarii acestora. Deci cu alte cuvinte s-au dat bani foarte multi dar se asteapta deteriorarea lor pentru a justifica achizitia altora noi. Intrebarea mea este: Exista echipa de menetenanta care sa verifice si sa repare aparatele care prezinta probleme in functionare?
  0
  2
  Raportează
 • postat de Iancu din Hunedoara
  Luni, 27 Iunie 2016 13:45
  91.208.234.***
  Rugina si intretinerea defectuoasa (cu traditionala sarma) tot in carca cetatenilor "nesimtiti" o aruncati?
  Pentru faptul ca in mai toate zonele cu tartan acesta a inceput sa se lase, sa se rupa si sa "sara" tot "nesimtitii" galateni care au tupeul sa calce pe el sunt de vina?
  Uitati-va in poza si vedeti in ce hal arata suprafata de tartan de bine ce-a fost pusa!
  0
  2
  Raportează
 • postat de Cetateanul galatean intotdeauna nemultumit
  Luni, 27 Iunie 2016 12:43
  194.150.168.***
  Ce pericol pentru copii bai nene? Ce cititori va sesizeaza? Dupa mintea unora, probabil mosnegi comunisti nu ar trebui sa se mai construiasca nimic in Galati sa nu cumva sa fie vreun pericol pentru copii. Dar unde sunt aia care ar trebui sa aiba grija de copii? Sau au pretentia sa le angajeze Primaria la fiecare copil cate un insotitor de oras ca sa poata sa se plimbe prin parcuri si pe strazi cu insotitori platiti de primarie? Voi aveti minte? Ce, ar trebui sa aibe grija primaria de copii vostri? Sau aveti pretentia sa nu mai faca, sa nu mai construiasca primaria nimic in Galati? Voi ganditi? Ce pericol? Pai pericol poate sa fie si iarba uda, acum va deranjeaza si acele aparate de fitnes asa-i? Comunistilor. Cine naiba va sesizeaza? Care-s cititorii aceia cu mentalitate comunista? Sunt tot cititori din categoria celor care comentau ca atunci cand primaria Galati a incercat sa le construiasca un parc, un loc de joaca in Tiglina 1 si au sarit mosnegii si bosorogii ca nu mai au ei liniste dupa...? Acum ii deranjeaza pe unii si aparatele fitnes din Gradina Publica? Atunci sa-si tina odraslele in casa sau sa aiba grija de ele cand ies in parc. Ce ati vrea de la primaria Galati? Sa va dea si o asigurare de joaca sau un airbag anti trait? Ceva acolo...Voi sunteti sanatosi? Dar unde erau parintii aceia care ar trebui sa aiba grija de copii? Ca banuiesc ca cei mari nu comenteaza si nu au nevoie de insotitor care sa aiba grija de ei. Nu vroiati mai bine sa va puna niste aparate de fitnes de HAUR? Normal ca daca nu ai grija de acele aparate ele se deterioreaza. Am mai vazut destepti din acestia si in alte parcuri, chiar si in Oraselul copiilor care se urcau cu picioarele pe leagane, se cocotau ca nebunii pe acele aparate, leagane...si normal ca se deterioreaza, se strica. Vreti sa stea primaria sa va tina de manuta pe toti? Aaa nu...am uitat...stiu de ce sunteti voi nemultumiti...ca nu va mai da caldura moca nu-i asa, cand ceilalti isi achitau facturile?
  3
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.