Flori pentru femeia care a NĂSCUT ÎN TAXI, din partea taximetristului "moaşă"

Flori pentru femeia care a NĂSCUT ÎN TAXI, din partea taximetristului "moaşă"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Lica Ioan, femeia care în noaptea de sâmbătă spre duminică în născut într-un taxi, a fost vizitată, luni, la spital, de Ionuţ Florea, taximetristul în maşina căruia gălăţeanca a devenit mamă. Bărbatul i-a adus proaspetei mămici şi un buchet de flori.

“Vreau să-i urez multă sănătate copilului şi tot binele din lume. Am vorbit cu părinţii şi mi-au spus că fetiţa este bine, sănătoasă, că au avut noroc de un taximetrist aşa de bun”, a spus Ionuţ Florea.

La rândul ei, Lica Ioan a fost plăcut surprinsă de gestul taximetristului. “Fetiţa este bine acum, aş vrea să i-o arăt şi domnului Florea, însă nu poate fi încă scoasă din salon. Împreună cu soţul am stabilit şi cum o s-o botezăm. O s-o cheme Florentina Beatrice”, a dezvăluit femeia care a devenit mamă într-un taxi. În mod normal, o cursă cu taxiul din Bariera Traian până la Spitalul Judeţean durează între zece şi 15 minute. Ionuţ Florea spune că a făcut tot posibilul s-o ducă pe mamă cât mai repede la spital, cursa durând astfel doar cinci minute.

Citit 1508 ori Ultima modificare Luni, 04 Iulie 2016 22:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.