CROS UMANITAR/ Ajută-l pe Marian să trăiască!

CROS UMANITAR/ Ajută-l pe Marian să trăiască!
Evaluaţi acest articol
(521 voturi)

Marian Dolofan este un băieţel în vârstă de 10 ani, care trece în momentul de faţă prin clipe cumplite. În vara anului 2013, Marian a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală malignă şi hidrocefalee.

Băieţelul a trecut deja prin două operaţii pe creier, în urma cărora s-a ales cu paralizie pe partea stângă şi cu un dren montat din cap până în burtică, iar mai apoi cu un chist gigant. Au urmat aproape doi ani de radioterapie şi alte proceduri medicale. După doi ani de investigaţii, operaţii şi tratamente, boala s-a complicat în luna aprilie a anului 2015, intrând într-o formă rară de metastază, ce apare la unul din o mie de cazuri.

După ce, în ţară, şansele de supravieţuire s-au dus către zero, tatăl băieţelului a găsit o clinică în Viena, iar din luna decembrie Marian este tratat acolo.

Din nefericire, mama l-a părăsit atunci când a primit cumplita veste, iar tatăl este în permanenţă alături de băiat, nereuşind să şi muncească. De aceea, resursele lor financiare sunt extrem de limitate, iar Marian trebuie să continue tratamentul şi recuperarea.

Cei care îşi doresc să contribuie chiar şi cu cea mai modestă sumă de bani o pot face sâmbătă, 16 iulie, începând cu ora 9,00, la un cros umanitar, organizat de Cristian Onofrei.

Haideţi să îi oferim lui Marian şansa să se bucure de viaţă!

Citit 3265 ori Ultima modificare Vineri, 15 Iulie 2016 20:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.