Eroii copiilor de la Nicoreşti INVITĂ publicul la ”Bunul Samaritean”

Eroii copiilor de la Nicoreşti INVITĂ publicul la ”Bunul Samaritean”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Se numără printre îngerii copiilor din familiile defavorizate şi sunt întotdeauna gata să ofere o mână de ajutor celor mai puţin fericiţi. Este vorba despre Claire şi Ionel Melinte, reprezentanţii fundaţiei „Bunul Samaritean” de la Nicoreşti. Miercuri, 3 august, între orele 10,00 - 13,00, familia Melinte va deschide porţile fundaţiei, pentru a familiariza publicul cu activităţile de la „Bunul Samaritean”.

Modest, însă cu sufletul mare, Ionel Melinte, vicepreşedintele fundaţiei, ne-a spus că îşi doreşte ca vizitatorii pur şi simplu să cunoască micul univers al copiilor de la „Bunul Samaritean”. „Publicul nu trebuie neapărat să doneze. Noi ne dorim ca vizitatorii să vadă ce se întâmplă la fundaţie, să-i cunoască pe copiii asistaţi şi persoanele care se ocupă de ei. Toţi sunt încântaţi că vom avea oaspeţi şi, în semn de mulţumire au pregătit un program artistic”, ne-a transmis Ionel Melinte.

Vizitatorii vor putea urmări o piesă de teatru de păpuși, teatru de umbre și teatru clasic. Un punct de atracție inedit îl va reprezenta lucrarea de artă pe care cei mici își propun să o realizeze cu ajutorul celor ce le vor trece pragul: o mare planșă pe care vizitatorii sunt invitați să-și lase amprenta mâinilor. Totodată, alături de copii este şi o voluntară din Irlanda.  

„Ziua Porţilor Deschise” este organizată în premieră la Fundaţia „Bunul Samaritean” de la Nicoreşti, locul unde lumea copiilor din familiile fără posibilităţi financiare capătă culoare. În cadrul fundaţiei funcţionează un Centru de Zi pentru copii, precum şi Casa Bridget, deschisă pentru adulţii cu dizabilităţi, după închiderea spitalului de la Nicoreşti.

Citit 2433 ori Ultima modificare Marți, 02 August 2016 15:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.