FERICIRE TRICOTATĂ | Mănuşi, dragoste şi căldură - o campanie reuşită!

FERICIRE TRICOTATĂ | Mănuşi, dragoste şi căldură - o campanie reuşită!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Printr-o Campanie cu nume neobişnuit - „Mănuşi cu dragoste” - vor fi dăruite lucruşoare pentru o sută de prichindei: mănuşi, fulare, căciuliţe, ciorăpei groşi sau vestuţe, lucruri călduroase.

Copii şi adolescenţi cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani vor primi darurile strânse - noi sau aproape noi - la începutul acestei luni. Campania a fost iniţiată de poeta Angela Baciu, de la Casa de Cultură a Sindicatelor, care ne informează: „Fundaţia „Împreună”, alături de echipa din Clubul Seniorilor au venit la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi în aceste zile şi au donat, cu tot sufletul şi generozitatea, ce a putut fiecare: o pereche de mănuşi, o căciuliţă, un ciorăpel, un fular, o vestă… toate aceste lucruri fiind realizate de mânuţele harnice şi talentate ale doamnelor din Clubul „Crochet Fashion”. Nu mică mi-a fost mirarea, când aceste talentate şi frumoase femei s-au apucat de treabă şi au lucrat, cu multă migală, aceste minunate… poveşti pline de fantezie şi culoare. Copiii se vor bucura de tot ce faceţi pentru ei. Mulţumesc din suflet celor ce au donat până în prezent: Diana Farca, Dan T. Necşa, Fundaţia Împreună & Clubul Seniorilor, familia Susanu, familia Vlad Daniela, Carmen Mirică, Ionică Munteanu, Mirela Hodorogea şi Andreea Cătălina. Mulţumim şi scriitoarei Irene Postolache pentru minunatele cărţi cu poveşti donate copiilor”.

Cartea de poveşti „Zmeoaica şi mărgelele”, publicată la Editura „Junimea”, în parteneriat cu Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” din Iaşi, a fost lansată cu succes pe 20 octombrie la Biblioteca pentru copii, din Ţiglina, a Bibliotecii „V. A. Urechia”, dar şi la Casa de Cultură a Sindicatelor, autoarea fiind asaltată de 40 de copii Grădiniţa nr. 7 şi Şcoala „Ion Creangă” din comuna I.C.Brătianu, de peste Dunăre.

Citit 1454 ori Ultima modificare Vineri, 04 Noiembrie 2016 19:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.