Doi bulgăraşi de zăpadă, pentru adopţie

Doi bulgăraşi de zăpadă, pentru adopţie
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Cei doi frăţiori aveau doar cinci săptămâni atunci când au fost salvaţi dintr-un port. Acum sunt vaccinaţi, deparazitaţi, au un program stabil de masă şi de somn şi se înţeleg foarte bine împreună, fapt care i-ar face perechea perfectă pentru o familie iubitoare. Fiind încă foarte mici, nici nu necesită ore de plimbare, pentru că obosesc foarte repede, după aproximativ 10 minute de mers, timp după care adorm instant. 

Sunt câini de talie medie, iar persoanele care îi îngrijesc spun că ar putea asigura transportul lor oriunde în ţară. Există, totuşi, o menţiune. Căţeluşii au fost crescuţi într-o climă blândă, la loc cald, ceea ce înseamnă că persoanele care îşi doresc să îi ţină în curte nu vor avea aceeaşi prioritate ca o persoană care îi va ţine în apartament. Deşi, cine îşi va lua angajamentul că îi va ţine în casă până la primăvară, cu siguranţă se va alege cu unul sau doi prieteni pe viaţă. Cel alb cu maro este mascul, în timp ce femela este albă cu crem. 

Fiind şi foarte mici, se pot înţelege bine şi cu o pisică. Sau două! Pentru mai multe detalii despre cei doi bulgăraşi, o puteţi contacta pe Diana Suciu la numărul 0741559933.        

Citit 3717 ori Ultima modificare Duminică, 06 Noiembrie 2016 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.