Elevii n-au renunţat la tabăra de vară

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La vacanţă nu renunţă nimeni, chit că nu toţi mai au banii pe care îi aveau în buzunare anul trecut pe aceeaşi vreme călduroasă. Ca dovadă, toate locurile în taberele şcolare s-au ocupat.

În jur de 1.500 de cereri de petrecere a vacanţei într-o tabără pentru tineret, acesta e numărul de solicitări primit la Direcţia Judeţeană pentru Tineret, de la elevii şi studenţii gălăţeni.

„Taberele de la munte în special, din Alba, Bistriţa, Bihor, Hunedoara, Vâlcea, dar şi de la mare, la Constanţa, au fost la fel de căutate ca anul trecut, când am înregistrat cam acelaşi număr de solicitări. Sperăm să nu renunţe nimeni, mai ales că au plătit un avans”, am aflat de la Aurelia Amorţilă, instructor de turism.

Până acum, cei aproximativ 1.000 de tineri gălăţeni, adică toţi cei care au contractat locuri în tabere, s-au ţinut de planuri şi au plecat la drum.

Anul acesta, o zi cu pensiune completă într-o tabără sau centru de agrement pentru tineret se ridică la 50-57 de lei, cu aproximativ 10 lei mai mult ca în 2008.

Citit 601 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.