Şi-a înjunghiat concubina după ce au băut împreună. Femeia a MURIT la spital

Şi-a înjunghiat concubina după ce au băut împreună. Femeia a MURIT la spital
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Şi-a înjunghiat concubina după ce au băut împreună. Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din localitatea gălățeană Oancea, a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi fiind acuzat de omor asupra unui membru al familiei.

“Din materialul probator administrat în cauză până în acest moment a reieşit faptul că bărbatul, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, şi-a înţepat în umăr concubina, în vârstă de 41 de ani, provocându-i acesteia o hemoragie puternică. Partea vătămată a fost transportată la spitalul din Târgu Bujor, unde a decedat din cauza hemoragiei”, ne-a explicat Florin Oancea, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Femeia, în vârstă de 41 de ani, a fost transportată de urgenţă la Spitalul din Târgu-Bujor, unde medicii s-au chinuit minute în şir să o resusciteze. “Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare şi au transportat pacienta la cel mai apropiat spital, unde s-au continuat manevrele de resuscitare. Victima era sub influenţa băuturilor alcoolice”, ne-a declarat medical Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

După câteva minute de la internare, femeia a fost declarată decedată.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, care l-au adus la audieri pe concubinul femeii decedate, acesta fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma audierilor, bărbatul şi-a recunoscut fapta.

Bărbatul a fost adus la audieri şi şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor. Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi prezentat instaţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Judecătorii gălăţeni au admis propunerea procurorilor şi au emis mandate de arestare preventivă pe numele bărbatului.

Citit 4494 ori Ultima modificare Marți, 03 Ianuarie 2017 00:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.