Soarta îi surâde familiei din Odaia Manolache. AJUTOARELE au ajuns la destinaţie
Foto: Foto Marius Prisacariu

Soarta îi surâde familiei din Odaia Manolache. AJUTOARELE au ajuns la destinaţie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În urmă cu o aproape două luni vă scriam cu inima cât un purice despre o familie care locuieşte în Odaia Manolache şi care nu are o situaţie financiară tocmai fericită. În tot timpul care a trecut, cititorii ne-au uimit cu modul în care s-au organizat pentru a le întinde o mână de ajutor. Un lucru este cert, oamenii încă se mobilizează şi au un suflet mare când vine vorba de copii. Am revenit asupra acestui caz pentru a le mulţumi tuturor celor care şi-au rupt chiar şi un minut din timpul lor, chiar şi un leu din buzunarul lor, pentru a veni în ajutorul familiei Andone, aflată în dificultate.

Când am ajuns, ieri, din nou la ei, erau acasă toţi cei şase prichindei. Mă aşteptau, în pragul uşii, privind timid la sacoşele pe care le-am adus. I-am îndemnat să se apropie şi le-am dat câte o jucărie fiecăruia. S-au bucurat atât de mult de darurile primite, încât ne-au făcut şi pe noi să zâmbim din tot sufletul.

Familia vă mulţumeşte pentru bunătatea şi iubirea de care aţi dat dovadă şi ne promite că micuţii vor merge în continuare la grădiniţă şi la şcoală, în speranţa că, astfel, îşi vor putea făuri, cu sprijinul nostru, al tuturor, un viitor mai bun. Ori de câte ori investim într-un copil, investim, de fapt, în capacitatea societăţii noastre de a supravieţui şi în deceniile următoare. Încă o dată, gălăţenii ne-au dovedit că le pasă. Din banii donaţi, le-am dus celor opt membri ai familiei Andone alimente şi pături, evident, jucării pentru cei mici, cu promisiunea că vom reveni cu haine de primăvară pentru copii.

Citit 2105 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Februarie 2017 00:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.