MULȚUMIRI. Zeci de gălăţeni au DONAT SÂNGE pentru colega noastră

MULȚUMIRI. Zeci de gălăţeni au DONAT SÂNGE pentru colega noastră
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Zeci de gălăţeni au răspuns apelului umanitar făcut zilele trecute de "Viaţa liberă", în vederea donării de sânge pentru ajutarea unei colege bolnave de leucemie - CLICK AICI PENTRU DETALII. Ca urmare a anunţului făcut în ziar şi pe site-ul www.viata-libera.ro, la începutul săptămânii, câteva zeci de persoane au mers, marţi şi miercuri, la Centrul de Transfuzii Galaţi, pentru a dona sânge. Dorim să le mulţumim tuturor celor care i s-au alăturat astfel colegei noastre, în lupta neîncetată pe care aceasta o duce cu boala.

"Marţi, au fost peste 90 de persoane venite pentru a dona. Miercuri, numărul celor prezentaţi a depăşit 100. Multe dintre aceste persoane au venit ca urmare a apelului făcut în presă. Ne bucurăm de interesul pe care gălăţenii îl manifestă astfel pentru ajutorarea semenilor aflaţi în suferinţă şi sperăm ca numărul mare de donatori să se menţină şi în perioada următoare", a precizat Carmen Stoichicescu, directoarea Centrului de Transfuzii Galaţi.

Vă reamintim că Elena Arghir, colega noastră, are nevoie urgentă de transfuzie de masă trombocitară, preparat obţinut din sângele donatorilor cu grupa A2, Rh pozitiv - CLICK AICI PENTRU DETALII.

Citit 2035 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Mai 2017 18:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.