PROTESTUL gălăţenilor la adresa Guvernului a ajuns la 100 de zile

PROTESTUL gălăţenilor la adresa Guvernului a ajuns la 100 de zile
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Chiar dacă în stradă nu mai sunt mii de oameni, ci doar câte 20-30, protestul împotriva Guvernului, pornit pe 31 ianuarie, a ajuns la 100 de zile. Iar oamenii care ies, seară de seară, în faţa Prefecturii, nu par dispuşi să renunţe, atâta timp cât "securea corupţiei planează asupra ţării". "Pe noi ne manipulează conştiinţa. Vom continua să ieşim în stradă, până când acest guvern corupt va pleca, iar ţara va fi curată. Nu putem renunţa, pentru că asta ar însemna că ei au învins", ne-a spus Maria Elena Dumitrescu.

Pentru că se cunosc foarte bine, protestatarii gălăţeni îşi fac de dinainte planurile, astfel că seară de seară vin cu idei noi de pancarte şi cu steaguri cumpărate din banii proprii. "Dacă ne plătea cineva, eram bogaţi acum. Celor care râd de noi nu le pot transmite decât să se trezească, pentru că şi ei sunt furaţi", ne-a spus şi Sanda Hristudor, o altă protestatară.

Galaţiul este unul dintre cele cinci oraşe din ţară în care s-a protestat continuu, din 31 ianuarie, alături de Bucureşti, Constanţa, Oradea şi Sibiu.

Citit 2627 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Mai 2017 19:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.